Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Gulpener heeft nieuwe etiketten | bieretiketten

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Gulpener heeft nieuwe etiketten

20 juli 2018 om 14:17

Gulpener Bierbrouwerij heeft al haar bieren voorzien van een nieuwe uitstraling. De nieuwe etiketten zijn naar verwachting medio augustus te vinden in de winkel.

Gulpener vernieuwde logo's
Gulpener De Vrije Brouwer logo tot 2024
Gulpener Korenwolf Logo

Gulpener etiketten

De nieuwe etiketten zijn opgefrist met heldere kleuren, eigenzinnige illustraties en een gouden stempel om het gebruik van lokale grondstoffen te benadrukken. Kenmerkend is de vorm van het buik etiket, geïnspireerd op het familiewapen van de familie Rutten. Ook heeft ieder speciaalbier zijn eigen, vrijzinnige illustratie gekregen.

Gulpener logo Zo is de Pilsner herkenbaar door de kraanvogel uit het familiewapen, vindt de bok zijn eigen weg op de verschillende bockbieren en is ook de korenwolf weer terug te vinden op het etiket in een zomers jasje.

Ook alle sixpack verpakkingen zijn voorzien van een nieuw design. Aan de binnenzijde van de sixpacks is het duurzame verhaal van de brouwerij toegevoegd, zo kun je zonder een bezoek aan de brouwerij te brengen toch een kleine rondleiding krijgen. 

Lees ook

Retourfles

Gulpener blijft de traditionele bruine 30 cl bierfles gebruiken. Veel brouwerijen hebben inmiddels een eigen fles. Gulpener kiest hier bewust niet voor. De bruine retourfles is veel duurzamer in gebruik en dat is voor Gulpener doorslaggevend om niet voor een eigen fles te kiezen.

Gulpener bieren

De Vrije Brouwer

Al 8 generaties brouwt Gulpener in de Zuid-Limburgse heuvels de meest smakelijke, uitgesproken en eerlijke speciaalbieren. Dit doen ze met gerst, hop en water uit eigen regio. Onafhankelijk en vrij om de keuzes te maken die goed zijn voor hun bieren en omgeving. Gulpener, Vrije Brouwer sinds 1825.

Op onderstaande afbeelding zie je het huidige design van Gulpener, wat dus per augustus 2018 wordt vervangen door de nieuwe etiketten / logo's.

  Gulpener etiketten tot augustus 2018

Cookie instellingen