Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Heineken introduceert een bieropener die je werkdag afsluit

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Heineken introduceert een bieropener die je werkdag afsluit

06 oktober 2022 om 11:57

Heineken heeft een bijzonder opener op de markt gebracht. Met bieropener 'The Closer' wordt het gemakkelijker om je werkdag af te sluiten.

The Closer bieropener van Heineken
The Closer bieropener opent flesje Heineken bier
Heineken flesjes leeg

The Closer bieropener

Heineken The Closer bieropener Heineken introduceert ‘The Closer’, de bieropener die je werkdag afsluit. Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 1 op de 5 Nederlanders een hoge werkdruk ervaart. Onder andere door hybride werken is het dichtklappen van je laptop steeds moeilijker geworden. Een herkenbaar probleem dus voor veel mensen, maar niet altijd even makkelijk bespreekbaar.

Daarom wil Heineken op een luchtige manier laten zien dat het makkelijker is dan je denkt om je werk af te sluiten. Heineken hoopt daarmee naast het openen van een biertje, óók het gesprek over work-life balance te openen. 

Tijd voor vrienden en familie

We kennen het allemaal wel. Na het eten duik je nog eventjes achter je laptop om een mail af te maken en voor je het weet is het alweer tijd om naar bed te gaan. Terwijl juist tijd voor ontspanning ontzettend belangrijk is. Daarom introduceert Heineken The Closer, een bieropener waarmee je je werkdag op tijd kan afsluiten.

Lees ook

’Bij Heineken vinden wij het belangrijk om te verfrissen en te verbinden. Daar is een biertje, of dat nu met of zonder alcohol is, bij uitstek een product voor. Het creëert mooie momenten samen, met je vrienden in je favoriete bar of tijdens een gezellig etentje thuis. Met deze campagne hopen we het gesprek over werkdruk en het belang van een goede balans tussen werk en privé onder de aandacht te krijgen. Natuurlijk wel op een manier die bij ons merk past, met een knipoog.’’ Aldus Els Dijkhuizen, Marketing Directeur Heineken Nederland. ‘’Tijd voor ontspanning, met vrienden en familie, het zorgt er uiteindelijk alleen maar voor dat je op een later moment weer met een glimlach aan een nieuwe werkdag kan beginnen.’’

High tech oplossing voor een low tech probleem

Heineken bieropener: The Closer The Closer is een high tech bieropener die via bluetooth kan worden aangesloten aan je laptop. Zodra je met The Closer een biertje opent gaat je laptop in slaapstand en is het tijd voor ontspanning. Hoewel het eigenlijk onnodig zou moeten zijn, attendeert Heineken je er met een knipoog op hoe belangrijk het is om tijd te spenderen met vrienden en familie. Tijd voor dat goede gesprek met je beste vriend of een borrel met collega’s, als de gesprekken over werk maar even worden overgeslagen. Proost!

Maak kans op The Closer

Kun jij zo’n ludieke stok achter de deur gebruiken? Vanaf deze wee kun je The Closer winnen via www.heineken.nl/closer

Cookie instellingen