Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Heineken komt met eigen creditcard: de E-card

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Heineken komt met eigen creditcard: de E-card

07 oktober 2009 om 14:50

Bierbrouwer Heineken komt met een eigen creditcard, de zogenaamde E-Card. Dit is een unieke creditcard, bij elke uitgave spaar je namelijk e-tjes die je voor goodies op de site kunt inwisselen.

Heineken komt met eigen creditcard: de E-card

De Heineken creditcard maakt gebruik van het Visa systeem van International Card Services. Met deze samenwerking kan Heineken dezelfde garanties bieden op de betrouwbaarheid en de veiligheid van creditcards. Dus wereldwijd zowel op internet als in traditionele winkels veilig en snel betalen.

Maar waarom nou voor de Heineken kaart kiezen?
Bij elke betaling die je met de de zogenaamde E-card doet spaar je 'e-tjes'. Deze e-tjes zijn op Heineken.nl inwisselbaar voor cd's, dvd's, Heineken goodies, tickets voor muziekevenementen etc. Bij iedere euro die je met de e-card betaalt ontvang je automatisch 1 e-tje. Gebruik je de e-card bij een van de Heineken locaties die meedoet aan het e-programma, dan ontvang je voor iedere bestede euro zelfs 5 e-tjes! Op de site staat meer over het spaarprogramma.

Lees ook

Een ander groot voordeel van de Heineken Creditcard is dat de kaart ook van pas komt als je één van de evenementen uit de muziek- of sportagenda bezoekt. Als je gebruik maakt van een e-aanbieding, zoals je naam op de gastenlijst, entree met extra consumpties, kun je gebruik maken van de RFID chip. Je tickets worden op de RFID-chip op de e-card geladen indien de Heineken horeca gelegenheid de chip ook kan uitlezen. Zo hoef je bij de ingang alleen je e-card te laten zien en alles is geregeld! Bij de e-aanbieding is het vermeld als deze aanbieding met RFID toegankelijk is. Voor €40,- per jaar geniet je van alle voordelen van de Heineken e-card. Dit is ietjes duurder dan een normale creditcard, maar daarmee heb je meestal ook minder voordelen.

Hieronder vind je alle voordelen van de Heineken E-card. 

De voordelen van de e-card op een rij

  • Met de e-card spaar je sneller e-tjes! Voor iedere bestede euro ontvang je automatisch 1 e-tje. Gebruik je de e-card bij een aangesloten horecapartner, dan ontvang je 5 e-tjes per bestede euro!
  • Een standaard bestedingslimiet van €2500,-. Deze limiet is afhankelijk van je inkomen.
  • In binnen- en buitenland betalen met de e-card.
  • In binnen- en buitenland contant geld opnemen met de e-card. Hieraan zijn wel kosten verbonden.
  • De RFID-chip op de e-card maakt toegang tot evenementen gemakkelijker. Je bestelde tickets of e-aanbiedingen worden op de chip geladen. Laat bij de ingang je e-card zien en alles is geregeld!
  • Aankoopverzekering van 180 dagen. Vrijwel al je aankopen die je, uit of thuis, met de Heineken e-card betaalt, zijn vanaf de datum van aankoop 180 dagen lang gratis verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging.
  • Bij betaling van je reis met de e-card wordt je verzekering automatisch uitgebreid:
    • Gratis aanvullende reisverzekeringen op je eigen reisverzekering. Als je je reis vooraf en volledig betaalt met de Heineken e-card, dan wordt automatisch je eigen reisverzekering uitgebreid met een reisongevallen-, hulpverlenings-, vluchtvertraging- en bagagevertragingsverzekering.
    • Een Reisongevallenverzekering als je met openbaar vervoer reist, met een maximale vergoeding van € 149.675,- bij blijvende invaliditeit.
    • Een Reishulpverleningsverzekering. Hiervoor kun je gebruik maken van de hulpverlening van Travel Care (0031 70 314 75 75)
    • Een Vluchtvertragingsverzekering: is je lijnvlucht meer dan 4 uur vertraagd (voor chartervluchten meer dan 8 uur), dan krijg je de eventuele verblijfskosten vergoed tot een maximum van € 150, - per cardhouder.
    • Een Bagagevertragingsverzekering: bij vertraging van bagage van meer dan 8 uur, krijg je de noodzakelijke extra kosten, als gevolg van de vertraging, vergoed tot maximaal € 125,- per dag per cardhouder, met een maximum van € 1.000, - per gebeurtenis.

 

Cookie instellingen