Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Heineken stuurt Amerikanen naar voetbal

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Heineken stuurt Amerikanen naar voetbal

17 augustus 2016 om 14:28

Heineken heeft in samenwerking met Google Maps een platform ontwikkeld om Amerikanen te laten zien in welk café ze voetbal kunnen kijken.

Het heet 'Soccer is Here'.

Heineken Soccer is Here
Heineken met S tijdens jubileum in 2017
Heineken Experience

Steeds meer Amerikanen kijken naar Europese voetbalwedstrijden en daar speelt Heineken op in. Het biermerk brengt samen met Google Maps in kaart welke cafés voetbal op tv laten zien.

Voetbal kijken

Op de mobiele site kunnen liefhebbers opzoeken waar en wanneer de wedstrijden van hun favoriete teams te zien zijn. Op het programma staan wedstrijden van de UEFA Champions League, Britse Premier League, de Spaanse La Liga en de Amerikaanse Major League.

Op dit moment staan er 200 voetbalcafés in New York op de kaart en dat worden er binnenkort veel meer. Deelnemende cafés dienen zelf de wedstrijden in te voeren die ze uitzenden, zodat fans weten waar ze moeten zijn. 

Soccer is Here van Heineken in samenwerking met Google Maps

Lees ook

Heineken richt zich op voetbal

Heineken sponsort sinds begin 2015 de Major League Soccer en al enige tijd de UEFA Champions Leaugue. De samenwerking met Google Maps is dus onderdeel van een grote campagne in het voetbal.

Sinds afgelopen maart richt het biermerk zich een jaar lang op voetbalfans in New York met de 'Soccer is Here' campagne. In de advertenties zie je voetballers als David Villa, Landon Donovan en Carli Lloyd. 

Cookie instellingen