Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Hertog Jan Grand Prestige Vatgerijpt nu verkrijgbaar

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Hertog Jan Grand Prestige Vatgerijpt nu verkrijgbaar

14 april 2017 om 09:15

Het is zover. Hertog Jan Grand Prestige Vatgerijpt is vanaf vandaag te koop in de webshop van Hertog Jan.

Zowel de fans als meesterbrouwer Gerard hebben lang naar de verkoop uitgekeken.

HJ Grand Prestige Vatgerijpt op een vat
Hertog Jan logo
Hertog Jan Grand Prestige

Het wachten was op de laatste variant uit Amerika, gebrouwen en gerijpt in samenwerking met Goose Island. Nu de set met de vier varianten compleet is, kun je de verschillende varianten Hertog Jan Grand Prestige Vatgerijpt bestellen in de webshop. Ook organiseert Hertog Jan in samenwerking met Bierista de grootste online proeverij ooit.

Op 30 april kunnen fans samen met meesterbrouwer Gerard proosten en het smaakavontuur thuis beleven via Facebook Live, of in negen Hertog Jan cafés op groot scherm.

Gerard van den Broek Meesterbrouwer

Meesterbrouwer Gerard: “Dit is een bier waar je van moet genieten, en dat doe je toch het beste samen. Ik hoop met zoveel mogelijk Hertog Jan fans te kunnen proosten op dit bijzondere nieuwe bier.”

Online en offline proeverij

Hertog Jan Grand Prestige Vatgerijpt logo Meesterbrouwer Gerard is tijdens de online proeverij door iedereen te volgen via Facebook live. Daarnaast is hij middels een live-verbinding op groot scherm te zien in negen cafés door het hele land.

Lees ook

Zo kunnen de Hertog Jan fans alle Vatgerijpt varianten proeven onder leiding van het brein achter deze bijzondere bieren. De meesterbrouwer vertelt over de smaak, het proces en beantwoordt prangende vragen van nieuwsgierige proevers. Informatie over het programma en de deelnemende cafés staat op www.hertogjan.nl/vatgerijpt.

Smaakavontuur

De online proeverij is het eindstation van een spannende smaakreis die ruim een jaar geleden is begonnen in Arcen. Meesterbrouwer Gerard: “Ik kan niet wachten om iedereen uit te nodigen om onze smaakreis ook zelf te beleven.

Dat begint al bij de verpakking: zelfs die is afgestemd op het bijzondere karakter van het bier. Het is een totaalbeleving. We nodigen iedereen uit om online zijn of haar bevindingen te delen en te vergelijken met diverse smaakexperts, brouwers en andere fans. Ik hoop zoveel mogelijk mensen mee te nemen in dit prachtige verhaal en ben razend benieuwd wat ze ervan vinden.”

Alle varianten verkrijgbaar

Alle varianten van Hertog Jan Vatgerijpt zijn vanaf vandaag te koop via de webshop. De 75cl flessen kosten €19,50 per stuk en komen in een bijzondere verpakking met bijhorend glas. De vier varianten zijn ook als complete set verkrijgbaar in een limited edition voor €78,-.

De vier varianten Hertog Jan Grand Prestige Vatgerijpt

Liefhebbers worden meegenomen door het verhaal in het bijgevoegde boekje, dat het ambachtelijke proces in kaart brengt. Zij kunnen hun bevinding online invullen via de smaakwielen, om deze zo te vergelijken met verschillende experts.

Cookie instellingen