Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Hertog Jan Y toch op de markt

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Hertog Jan Y toch op de markt

09 november 2011 om 12:00

Het nipt verloren populaire Hertog Jan Y bier is eenmalig exclusief vanaf week 47 in de 270 drankenspeciaalzaken van Mitra verkrijgbaar.

hertog
hertog jan pilsener bier in glas
hertog jan pilsener bier logo

Hertog Jan Y flesje Er zijn slechts 900 bierkratten van Hertog Jan Y beschikbaar die verspreid over heel Nederland voor €1,09 per 30cl flesje in de winkels komen te staan. In juni en juli 2011 heeft de bierliefhebber kunnen bepalen of Hertog Jan X of Y in oktober van dit jaar in de schappen kwam te liggen. Het was een nek-aan-nek race. Met nipte overwinning staat de Oerblond nu in de schappen van de supermarkt. De liefhebbers van de Y kunnen eenmalig hun slag slaan en toch hun favoriete Hertog Jan Y bier bemachtigen.

Lees ook

Vraag naar Hertog Jan Y

Marco Philipsen Category Manager Mitra: “Wij zijn ontzettend blij dat het onze slijterijketen is gelukt om deze exclusieve editie van Hertog Jan te verkopen. Met name omdat na de keuze voor de Hertog Jan X-variant er heel wat bierliefhebbers in de winkel kwamen vragen naar de Y-variant. De uitslag lag natuurlijk erg dicht bij elkaar.”

Exclusieve Heineken collectie 2012

Naast de Hertog Jan Y heeft Mitra nog een primeur. Zij verkoopt vanaf deze week exclusief in Nederland de geschenkverpakking ‘Heineken collectie 2012’. Het zijn 4 aluminium flesjes met daarop gedrukt de eerdere internationale etiketten van Heineken. Deze verpakking wordt wereldwijd verkocht echter is slechts beperkt verkrijgbaar. Mitra heeft om de verkoop mogelijk te maken samen met Heineken zelfs ingekocht in het buitenland. In totaal zijn 754 dozen beschikbaar verspreid over de 270 speciaalzaken met een verkoopprijs per pakket van €9,99.Voor beide collectors items geldt op=op.

Kijk op www.mitra.nl voor een Mitra slijterij bij jou in de buurt om zo een Hertog Jan Y flesje te bemachtigen.

Cookie instellingen