Vrouw dragen en bier winnen

Het gewicht van je vrouw in bier winnen!

Elliot and Giana Storey uit Maine hebben het wife carrying kampioenschap van Noord-Amerika op hun naam geschreven. Dit levert Elliot net zoveel bier op als Giana weegt. 

10 oktober 2016 om 09:21


Elliot en Giana waren de snelsten op het 253,5 meter lange parcours. Er deden 43 stellen mee. Elliot wist zijn vrouw in net iets minder dan een minuut over alle obstakels te tillen.

Bier als prijs

De hoofdprijs van het toernooi was $665,- en het gewicht van de winnende vrouw aan bier: Gianna's gewicht werd 'geheimgehouden', maar bleek gelijk aan elf dozen Goose Island Oktoberfest bier.

Finland

Deze sport komt overwaaien uit Finland. Sinds 1992 worden in Finland wereldkampioenschappen gehouden. Elliot en Gianna gaan het meemaken, want door hun overwinning in Noord-Amerika zijn ze automatisch geplaatst.

Een leuk evenement natuurlijk met een fantastische prijs! Heb je wel eens van de BeerMile gehoord waar bier drinken een onderdeel is van de discipline?

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Bavaria Premium Pilsener

Sexy commercials
Bavaria heeft een aantal sexy commercials gemaakt om het alcohol vrije bier te promoten. Les 1 van de Personal Beer Workout met Brad of Kelly kun je hier bekijken.

Meer reclames van Bavaria Premium Pilsener

Laatste reacties