beermile

Wereldrecord op de Beermile verbeterd

Op de beermile heeft de Australiër Josh Harris het wereldrecord van James Nielsen (VS) verbeterd. Hij liep de beermile in vier minuten en 56,2 seconden en was daarmee 0,8 seconde sneller ten opzichte van het oude record.

11 augustus 2015 om 13:23


Sporten gezond? Niet altijd. De Beermile is een sport die hardlopen en speeddrinken combineert. Tijdens deze wedstrijd is het de bedoeling dat de deelnemers voor elk te rennen rondje een blik (of flesje) bier leeg drinken. In totaal worden er vier rondjes van 400 meter gelopen. 

Beermile Record

De Australiër Josh Harris heeft het wereldrecord van James Nielsen (VS) verbeterd. Hij liep de beermile in vier minuten en 56,2 seconden en was daarmee 0.8 sec sneller ten opzichte van het oude record. Dit record stond sinds mei 2014.

Regels Beermile

1. Elke deelnemer drinkt vier blikjes bier en rent vier rondjes (start - bier/rondje, bier/rondje, bier/rondje, bier/rondje - finish).


2. Het bier moet opgedronken worden voordat het rondje wordt gelopen, in de hiervoor speciale zone (10 meter voor de start/finish).


3. Zowel mannen als vrouwen moeten vier blikjes bier drinken (voorheen dronken vrouwen er maar drie).


4. De blikken bier mogen niet kleiner zijn dan 355 ml.


5. De blikken mogen niet aangepast zijn zodat het bier er sneller uitstroomt. Rietjes zijn verboden en blikjes moeten op de normale manier worden geopend. Shotgunning is verboden.


6. Het bier moet minimaal 5% alcohol bevatten. Alleen standaard bier is toegestaan. Kijk hier voor de lijst van toegestane bieren voor de Beermile.


7. Het biertje mag pas geopend worden als de deelnemer zich in de speciale zone bevindt.


8. Deelnemers die overgeven voordat ze finishen moeten een extra strafrondje lopen aan het einde van de race (gelijk na het voltooien van de normale vier rondjes). Er hoeft geen extra bier gedronken te worden. Bij meerdere keren overgeven hoeft er maar één extra strafrondje gelopen te worden.

Josh Harris in actie 

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Parbo bier

Smoes
Twee mannen gaan onder het mom van een meditatiecursus en yoga naar de bar om bier te drinken.

Meer reclames van Parbo bier

Laatste reacties