Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Het winnende Hertog Jan bier is bekend: X

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Het winnende Hertog Jan bier is bekend: X

01 augustus 2011 om 17:38

Hertog Jan heeft een aantal maanden Hertog Jan X en Hertog Jan Y laten proeven. Bier drinkers hebben nu het winnende bier gekozen: bier X!

hertog jan
hertog jan pilsener bier logo
hertog jan pilsener bier logo

Op verzoek van velen heeft Meesterbrouwer Gerard van den Broek twee nieuwe bieren uit de archieven van de Hertog Jan brouwerij gekozen. Nederland heeft de afgelopen tijd kennis kunnen maken met deze twee nieuwe bieren, die tijdelijk de namen Hertog Jan X en Y
genoemd kregen. Inmiddels is bekend welke van deze bieren de meeste stemmen verzameld heeft.

Lees ook

Door middel van proeverijen hebben vele bierliefhebbers de bieren kunnen beoordelen. Middels de website, een mobiele applicatie of de Facebookpagina hebben velen een stem voor hun favoriete bier achtergelaten, begeleid door een proefnotitie en een gekozen naam. De stemmen zijn geteld en het winnende bier is bekend. Welke naam het winnende bier gaat krijgen, weet Hertog Jan echter nog niet. Er zijn  ongelofelijk veel suggesties voor een naam ingestuurd en op dit moment wordt alles op een rij gezet en zal uit alle inzendingen een passende naam voor het winnende bier worden gekozen. Het winnende bier, Hertog Jan X, zal in de loop van oktober in de supermarkt, slijterij en het het café te koop zijn.

In onderstaande video geeft Meesterbrouwer Gerard van den Broek tekst en uitleg bij het winnende Hertog Jan bier.

Cookie instellingen