Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Holland Craft Beer aan de slag met Microbrouwerijen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Holland Craft Beer: webshop voor horeca

06 oktober 2017 om 14:40

Holland Craft Beer gaat samenwerken met microbrouwerijen in Nederland. Vanaf 9 oktober kunnen alle horecazaken en slijterijen bier kopen van microbrouwerijen in de online webshop van Holland Craft Beer.

Holland Craft Beer gaat samenwerken met Microbrouwerijen in Nederland

Postnl bezorgt bier In Nederland zijn er veel microbrouwerijen die niet verder komen dan hun eigen dorp of regio. Door middel van de webshop hollandcraftbeer.nl kunnen horecazaken, cafés en slijterijen bier bestellen van de microbrouwerijen.

Door dit initiatief ontstaat er nieuwe mogelijkheden voor deze brouwerijen om landelijk hun bier te verkopen.

Lees ook

Bier webshop voor horeca

Hollandcraftbeer.nl is een online webshop waar horecazaken en slijterijen bier kunnen bestellen van verschillende Nederlandse brouwerijen. Aan de voorkant heeft de klant een actueel inzicht welke bieren beschikbaar zijn en krijgt bij bestelling een duidelijk overzicht van haar bieren samengevoegd op één factuur.

Aan de achterkant krijgen alle brouwerijen waarvan er één of meerdere bieren zijn besteld aangegeven wat, welke klant heeft besteld. De microbrouwerijen zorgen er uiteindelijk zelf voor dat ze hun bieren versturen naar de locatie die hun bier heeft besteld. 

Holland Craft Beer

Cookie instellingen