Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Hoop lanceert twee bieren ter ere van 525 jaar Zaandijk

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Hoop lanceert twee bieren ter ere van 525 jaar Zaandijk

30 juli 2019 om 13:46

Ter ere van 525 jaar Zaandijk introduceert Brouwerij Hoop twee jubileumsbieren. Een Zaandijks blond bier met 5,25% alcohol en een Limited Edition Oudt Heijn & Syn Wyf.

Jubileum bieren Zaandijk 525 jaar door Brouwerij Hoop
Oudt Heijn Old Ale etiket
Hoop bier

Zaandijks 525 Blond

Zaandijks 525 Blond is een ambachtelijk jubileum bier. Dit bier bevat 5,25% alcohol, is erg dorstlessend en heeft een droge afdronk. Brouwerij Hoop heeft het speciaal voor het 525-jarig jubileum van Zaandijk gebrouwen en 15% van de opbrengst gaat naar het Zaandijk 525 jaar feest. 

Lees ook

Oudt Heijn Limited Edition

Daarnaast heeft Brouwerij Hoop een limited edition van hun Oudt Heijn uitgebracht. Oudt Heijn 525 heeft een bijzonder etiket op handgeschept papier van Molen De Schoolmeester, ontworpen door oud-Zaandijker Steven de Cleen (PROUDdesign) en traditioneel gedrukt bij Heijnis & Schipper Drukkerij. Deze versie van Oudt Heijn & Syn Wyf is port-achtig zoet, licht bitter en vol van smaak. De genummerde Limited Editions zijn alleen als 75cl fles te koop. 

Officiële lancering

Vanmiddag organiseert de brouwerij een mediamoment bij Heijnis en Schipper in de drukkerij waar wordt verteld hoe het etiket tot stand is gekomen en uitgevoerd. Men loopt dan om 17 uur naar de brouwerij op een steenworp afstand en daar wordt de eerste van de genummerde Limited Edition aan Jan Duijvis gepresenteerd, ook wel bekend als de officieuze Burgemeester van Zaandijk.

Handgeschept papier gedrukt voor Brouwerij Hoop

Cookie instellingen