Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Hoop Mon Cherry: vier vrijheid en diversiteit!

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Hoop Mon Cherry: vier vrijheid en diversiteit!

01 juli 2020 om 10:27

Er is een new kid on the block in het bierlandschap én wat voor één! HOOP Mon Cherry is een charmant, fris, karaktervol kersenbier van 4,1%. De zonnekoning onder de zomerbieren en bovendien eentje met een verhaal.

Hoop Mon Cherry
Brouwerij Hoop Restaurant
Hoop Mon Cherry bierflesjes

HOOP doet Leven!

Brouwerij Hoop bekent kleur: alle kleuren van de regenboog! Mon Cherry is gebrouwen om diversiteit te vieren, de mens in al in zijn kleuren. Paul Riteco, eigenaar van de brouwerij: “In deze tijd, ook door de protesten, besef ik meer dan ooit dat we nog steeds met elkaar moeten knokken voor vrijheid.” Bij de ontwikkeling van het bier sloegen de brouwers de handen ineen met de Zaanse Regenboog, die dit jaar de eerste Zaanpride zou vieren.

Beter wordt het niet!

Hoop Mon Cherry kersenbier Mon Cherry is zo’n zomers biertje waar je op slag een goed humeur van krijgt. Deze limited edition is een echte zomervriend. Bij uitstek geschikt voor een middag in de zon op het strand of een terras.

Lees ook

Gebrouwen met duurzame gerst, verfijnde hopvariëteiten en die geheimzinnige maar onmisbare component gist. En niet te vergeten: vers fruit. Laat je vooral niet misleiden door de rood-roze kleur. Mon Cherry is niet kunstmatig gezoet - je proeft alleen de friszure smaak van kersen. Puur natuur dus! Leg ‘m koud en drink ‘m samen met vrienden en familie. Want vrijheid, daar moet op geproost worden!

HOOP Brouwerij

Bierliefhebbers weten het al: Bij HOOP brouwen ze waanzinnige bieren onder het credo: smaakt goed, doet goed. Maar de ambitie van de brouwerij aan de Zaan reikt veel verder. Aandacht voor de omgeving, mooie producten maken, échte ambacht. Het is voor HOOP geen marketingpraat, het zit geprint in hun DNA. Daarom brouwen ze met het oog op duurzaamheid én ze doen de buurt eer aan – ze werken lokaal tenzij het niet anders kan. Zo wil HOOP niet alleen het allerlekkerste bier brouwen maar ook iets wezenlijks toevoegen.

De eerste Zaanpride stond deze zomer gepland. Omdat grote events dit jaar niet plaats kunnen vinden is de hoop gevestigd op volgende zomer!