Het is weer zover! Entree Magazine organiseert de zesde editie van 'Huisbier van het jaar'. Schenk jij een huisbier in je zaak, doe dan een gooi naar het Huisbier van het Jaar 2017!
Voor de zesde keer gaat Entree Magazine op zoek naar de 'Huisbier van het jaar'. De jury gaat in twee verschillende categorieën beoordelen, namelijk licht en zwaar. Dat betekent dat er uiteindelijk twee winnaars komen. In beide categorieën wordt er een top 5 samengesteld.
Huisbier
Een huisbier is een bier dat een horecazaak speciaal heeft laten brouwen voor het eigen restaurant of café. Bestaande bieren die alleen een speciaal etiket krijgen (etiketbieren) mogen niet meedoen aan de wedstrijd. Heb je een huisbier dat zeker de moeite waard is? Doe mee!
De jury van de verkiezing zal haar kritische licht weer letterlijk en figuurlijk op alle inzendingen van dit jaar laten schijnen, die wederom allen worden geschonken in het Royal Leerdam-proefglas AnDer 1.0.
Lees ook
Lekkerste Huisbier van Nederland 2016
Vorig jaar deden er veel horecazaken mee aan de 'Huisbier van Nederland 2016'. In totaal deden er 28 bieren mee, waarvan 11 licht en 17 zwaar bier zijn. De Drie Koningen in Groede won in de categorie licht en Bitterzoet van Café Broer en Zus uit Beverwijk won in de categorie zwaar.
Aanmelden
Aanmelden kan via redactie@EntreeMagazine.nl (tot en met zondag 12 november). Vermeld in de onderwerpregel ‘Huisbier 2017’ en geef de volgende zaken aan. * Omschrijving van het bier (incl. bierstijl en alcoholpercentage) * Motivatie om het te (laten) brouwen. * Naam van de brouwerij. * Een (grote) afbeelding van het/de glaswerk/fles/etiket.
De deelnemers krijgen vervolgens meer informatie over het verloop van de wedstrijd. De winnaars van 2015 en 2016 zijn uitgesloten van deelname.
Wil je meer weten over het 'Huisbier van het jaar'? Bekijk dan de website van Entree Magazine!