Illustratie voor big chouffe 2016 door Malik

Illustratie voor Big Chouffe 2016

Al meer dan 10 jaar roept Brouwerij Achouffe een tekenaar op om de tekening voor de achterkant van de Big Chouffe te sieren. Dit jaar is het gedaan door striptekenaar Malik. 

27 oktober 2015 om 15:00


Malik Cupido

Malik – die in werkelijkheid William Tai heet – is een Belgische tekenaar en scenarioschrijver die op 2 januari 1948 in Parijs werd geboren en opgroeide in Brussel. Hij maakte enkele illustraties voor de tijdschriften Kuifje en Robbedoes, tekent sinds 1987 het beroemde liefdesengeltje “Cupido” en brengt reeksen uit zoals Archie Cash, Blue Bird en Johnny Paraguay.

Big Chouffe 2016

Het is een traditie geworden: al meer dan 10 jaar roept Brouwerij Achouffe jaarlijks de hulp in van een striptekenaar om de tekening te maken die de achterkant siert van haar La Chouffe magnum fles (1,5 liter), de “Big Chouffe”. De flessen zullen in een oplage van ca. 100.000 exemplaren wereldwijd op de markt verschijnen en verkrijgbaar zijn bij slijterijen vanaf medio november.

Big Chouffe 2016

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Warsteiner Premium Pilsener

Het Verschil
Warsteiner is altijd al eigenwijs bier geweest. Bier dat het verschil maakt. Gebrouwen van zuivere Reinheitsgebot ingrediënten. Zoals de handgeselecteerde 100% natuurlijke Hopfen uit het Hallertau.

Meer reclames van Warsteiner Premium Pilsener

Laatste reacties