Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Innovatieve mobiele cateringsystemen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Innovatieve mobiele cateringsystemen

15 januari 2013 om 12:21

Fabrikant MOVUZ is onlangs met een drietal mobiele units voor horeca en keuken op de markt gekomen welke als concept en uitstraling volledig op elkaar zijn afgestemd. 

Movuz

De onlangs geïntroduceerde nieuwe collectie cateringsystemen van Movuz bestaat uit een ‘Beermobil’, ‘Cookmobil’ en ‘Coolmobil’.

Lees ook

De ‘Beermobil’ uit de nieuwe ’95-Range’ is een innovatie op zich. Daar waar de horeca bekend is met de eenvoudig uitklapbare biertap karren is het Beermobil de eerst ontwikkelde tapinstallatie waarin Dutch Design is verwerkt en welke onderdeel is van een concept ‘Food & Beverage’. 

Beermobil

De beermobil heeft een capaciteit van 125 liter per uur. De installatie beschikt over twee aansluitpunten waardoor twee verschillende soorten bier tegelijkertijd getapt kunnen worden. Het is ook mogelijk om andere dranken zoals mousserende wijnen te tappen. De tap is volledig uitgevoerd in RVS waarop twee tapkranen geplaatst zijn. Verder is het werkblad voorzien van een lekrooster en wasbak. De buitenkant van de 'Beermobil' is voorzien van een uitklapbaar buffet.

Het bijzondere aan het  totaalconcept van mobiele systemen is dat deze in de toekomst nog uitgebreid kunnen worden met nieuwe, nog te ontwikkelen cateringunits in hetzelfde design en maatvoering.
 
Bekijk hieronder een video over de Beermobil.

Cookie instellingen