Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Inschrijvingen Brussels Beer Challenge 2018 geopend

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

  • Home
  • Nieuws
  • Inschrijvingen brussels beer challenge 2018 geopend

Inschrijvingen Brussels Beer Challenge 2018 geopend

13 juli 2018 om 15:15

De inschrijvingen voor de Brussels Beer Challenge 2018 zijn geopend. Welke Nederlandse brouwers weten de jury te overtuigen met hun bieren tijdens deze editie?

Brussels Beer Challenge 2018

Brussels Beer Challenge 

De naam van het evenement is wellicht wat verwarrend, want dit jaar vindt de Brussels Beer Challenge plaats in Mechelen. Daar zal een panel van 95 internationaal gereputeerde bierkenners drie dagen lang bieren uit alle hoeken van de wereld proeven en beoordelen. In 2017 vond deze bierwedstrijd plaats in Namen (Wallonië).  

De deelnemende bieren worden onderverdeeld in categorieën, gebaseerd op origine, typiciteit en stijl en vervolgens gewikt en gewogen. Op het einde van de drie proefdagen worden de beste bieren in elke categorie beloond met een gouden, zilveren of bronzen award. Bezoek de BBC site voor belangrijke data dit jaar of natuurlijk om jouw bieren in te schrijven!

Uitslag

De uitslag van deze bierwedstrijd zal bekendgemaakt worden tijdens de Horeca Expo Gent. Op 19 november om 11 uur zullen de resultaten bekend worden. Afgelopen jaar wisten Nederlandse brouwerijen flink te scoren tijdens de Brussels Beer Challenge. We zijn benieuwd welke Nederlandse brouwerijen dit jaar deelnemen aan deze bierwedstrijd. 

Jopen Brussels Beer Challenge 2017

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties