Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Inschrijvingen open Brussels Beer Challenge 2017

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Inschrijvingen open BBC 2017

10 juli 2017 om 14:29

Deelnemende bieren aan de Brussels Beer Challenge worden onderverdeeld in categorieën, gebaseerd op origine, typiciteit en stijl en vervolgens gewikt en gewogen. De inschrijving voor de 2017 editie is nu geopend!

Brussels Beer Challenge 2017

Brussels Beer Challenge 2017

Brussels Beer Challenge is een jaarlijkse internationale bierwedstrijd waarin gestreden wordt om de titel van het beste bier. Daarnaast vormt het evenement een platform voor internationale brouwers omt te netwerken en hun bier actief te promoten. 

Brussels Beer Challenge 2017

Vakkundige bierjury

Van 28 t/m 30 oktober wordt elk bier van de deelnemende brouwers door een vakkundige jury van 80 internationale bierkenners geproefd en beoordeeld. Daarbij worden de bieren onderverdeeld in categorieën zoals origine, typiciteit en stijl.

De beste bieren per categorie worden beloond met een gouden, zilveren of bronzen medaille. Deze medaille kunnen de brouwers gebruiken als kwaliteitslabel en marketinginstrument. Brussels Beer Challenge is in die zin een gids voor consumenten die op zoek zijn naar kwalitatieve en lekkere bieren.

Inschrijving open

Vanaf vandaag kunnen brouwers hun bieren opgeven om deel te nemen aan de Brussels Beer Challenge 2017. De Brussels Beer Challenge keert voor de zesde editie terug naar Wallonië. De Waalse hoofdstad Namen wordt de gaststad van deze editie. Je kunt je via deze pagina van BBC 2017 inschrijven voor de editie van dit jaar. Je kunt je inschrijven tot 2 oktober 2017.

Lees ook

Dit zijn de belangrijkste data voor de editie van dit jaar:

Brussels Beer Challenge - Belangrijke data