Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Jopen lanceert 10de chapter: Supermassive Black IPA

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Jopen lanceert 10de chapter: Supermassive Black IPA

15 oktober 2021 om 10:28

Jopenbier uit Haarlem heeft het tiende chapter van 2021 op de markt gebracht. Dit jaar dagen zij zichzelf iedere maand uit om een uniek bier te brouwen en dat is deze maand een Supermassive Black IPA.

Jopen Supermassive Black IPA gelanceerd
Jopen logo
Vrouwen met Jopen Bier

Tiende limited edition speciaalbier

Een nieuwe maand en dat betekent voor onze Haarlemse craft bier brouwerij tijd voor wederom een gloednieuw biertje. Want zoals elke maand, brengen zij deze oktober 2021 weer een uniek, verrassend en modern craft bier uit met de vertrouwde Jopen kwaliteit. Uiteraard weer een smaaksensatie voor de bierliefhebber.

Lees ook

De Supermassive Black IPA is deze maand het antwoord op de vraag hoe Jopen een black Double IPA kan brouwen met een zachte roast- en volle chocolade tonen in combinatie met de fruitigheid van een Double IPA. Zonder ook de geliefde bitterheid van een Double IPA in de smaak te verliezen.

Supermassive Black IPA

Jopen logo Een supermassive biertje, niet gemaakt voor de watjes onder ons. Naast het alcohol percentage van 8%, gebeurt er veel in deze Jopen variant door de donkere mout en het feit dat het een Double, in plaats van een Session, IPA is. Bijna zwart van kleur en een biertje om echt even een moment van te genieten.

Een spectaculair bier waarin veel gebeurt met een zachte roast smaak. Wel met mate om van een sterke stout uit de buurt te blijven. Dit in combinatie met een geliefde bitterheid en afgemaakt met een vleugje fruit. Een goede volmondigheid en een flinke bittere kick. Geen typische doordrinker, maar een goede mond vol!

Cookie instellingen