Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Jopen lanceert tweede chapter: Thrice as Nice

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Jopen lanceert tweede chapter: Thrice as Nice

11 February 2021 om 14:49

Jopen Bier lanceert elke maand van 2021 een uniek bier, een jaar vol verrassingen met de 12 (J)OPEN CHAPTERS. Het tweede bier is een Triple NEIPA: Thrice as Nice.

Jopen meisje drinkt bier
Jopen Thrice As Nice logo
Jopen Triple NEIPA blikje

Jopen speciaalbier

Jopen: Open by Name, Open by Nature Het spelen met smaken en hopsoorten zit in het Jopen DNA, evenals het niet stil kunnen zitten. Voor de uitdaging van deze maand heeft de Jopenbrouwer zich afgevraagd hoe ver je kunt gaan om een volle en intense Triple NEIPA te brouwen zonder het zachte en fruitige New England IPA-karakter te verliezen.

Februari brengt je een vol ticket (in blik) naar de tropen met (J)Open Chapter 02/12: Thrice As Nice. 'Tremendously Tropical'

Lees ook

Thrice as Nice Triple NEIPA

Thrice As Nice is een Triple New England IPA (NEIPA): verwarmend en vol, maar tegelijkertijd verraderlijk doordrinkbaar. Ondanks de hoge inzet op verschillende hopvarianten, is de blonde bom in blik  nauwelijks bitter. Met smaken van abrikoos, ananas, citrus en kokos doet een slok van deze 9,5% IPA je denken aan een zonnige vakantie, maar dan thrice as nice.

Jopen Chapters

Jopen staat bekend om zijn allesbehalve saaie craft beers, voortgekomen uit ongelimiteerde nieuwsgierigheid. Dit DNA en de we are never done mentaliteit resulteert in 12 (J)OPEN CHAPTERS: een constante zoektocht naar nieuwe en moderne bieren  met de verrassende en uitgesproken smaken die je gewend bent van Jopen. Zo zorgt deze craft beer pionier van het eerste uur voor een geliefde smaak voor elk individu en een ongekende variatie in het eigen speelveld.