Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Jopenbier wint European Beer Star met de Non IPA

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Jopenbier wint European Beer Star met de Non IPA

12 november 2020 om 11:52

Jopen Non IPA heeft tijd tijdens de European Beer Star een gouden medaille in de wacht gesleept. Het speciaalbier uit Haarlem mag zich een jaar lang het beste 'non-alcoholic hoppy beer' van Europa noemen.

jopen non ipa flesje met een halo op de achtergrond tegen de muur
Jopen Non IPA
Vrouwen met Jopen Bier

Dubbel feest voor Jopen

Meisje crowdsurft over mensen met een flesje Jopen Non IPA in de hand Op 11 november 2020 was het dubbel feest voor het Haarlemse Jopenbier, want het vierde zijn 26e verjaardag én heeft met zijn krachtige Non IPA de hoogstaande European Beer Star-competitie gewonnen! Het blonde fruitige craft bier bevat maar 0,3% alcohol, maar met het stevige bittertje mis je niets. Jopenbier is er - zonder zonden - vandoor gegaan met de gouden medaille in de categorie 'Non-Alcoholic Hoppy Beer'. De digitale uitreiking heeft op 11 november om 14:00 uur plaatsgevonden.

European Beer Star

De European Beer Star is één van de belangrijkste wedstrijden van de wereld. Er wordt aandacht gegeven aan soorten bier die oorspronkelijk uit Europa komen. De prijzen worden uitgereikt aan de bieren die het beste aan de vereiste criteria voldoen en waarvan de smaak, kleur en kwaliteit de jury weten te overtuigen. 

Lees ook

Bekijk de volledige lijst met winnaars tijdens de European Beer Star 2020.