Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Jopen Non IPA | Nonnetje | Alcoholarm speciaalbier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Jopen Non IPA

Jopen Non IPA is een India Pale Ale met 0,3% alcohol. Jopen Non IPA wordt gebrouwen door Jopen Bier in Haarlem.

Jopen Non IPA
Jopen Non IPA
jopen non ipa fles

Eigenschappen

Non IPA van Jopen is een alcoholarme IPA. Non IPA is een IPA met 0,3% alcohol en bevat door de hopsoorten tonen van tropisch fruit en een mooie bitterheid.

Jopen Non IPA online bestellen

   • Fles á 0,33 liter
    Vanaf €2.05

    €2,05 per fles
    €6,21 per liter

  Aanbiedingen en prijzen van Jopen Non IPA

  Actueel zijn er geen Jopen Non IPA aanbiedingen . De prijs van een liter Jopen Non IPA is ongeveer €6,27.

  Smaak & Omschrijving

  Jopen Nonnetje IPA is het allereerste alcoholarme bier van Jopen uit Haarlem. Deze Non IPA werd in oktober 2018 gelanceerd. 

  De verschillende hopsoorten die zijn toegevoegd tijdens het brouwproces van Jopen Non IPA zorgen voor tinten van tropisch fruit. Het bier is aromatisch hoppig met een mooie bitterheid.

  Door te experimenteren heeft Jopen een manier gevonden om alcoholarm bier een karakter van bovengistend bier te geven. Dankzij een speciale gist, die zo min mogelijk alcohol produceert, heeft het bier een karakter van bovengistend bier.

  Jopen Nonnetje

  Als je het etiket goed bekijkt kom je er achter dat dit bier ook als Jopen NONnetje IPA bekendstaat. Ook op Untappd vind je het bier onder de naam Non(netje) IPA.

  Producten van Jopen Non IPA

  Reviews

  Nog geen reviews voor Jopen Non IPA.
  Wat vind jij van dit bier?

  Meer merken van Jopen

  • Jopen Adriaan Wit - Wit - 5%

   Jopen Adriaan heeft een zachte smaak met frisse en fruitige tonen van sinaasappel.

  • Jopen Bitterzoet Verlangen - Blond - 6%

   Jopen Bitterzoet Verlangen is een fruitig blond bier. Het bier is volmoutig met fruitige tonen als citrus, meloen en perzik uit de hop. Tonen van dille en dennenhars uit de hopsoorten Sorachi Ace en Chinook en lichtkruidig dankzij het korianderzaad. 

  • Jopen Blue & Black Eyes - Stout - 4%

   Jopen Blue & Black Eyes zal in de smaak vallen bij liefhebbers van Stout bieren. Deze smaakvolle Milk Stout heeft door de Engelse roastmouten aroma's van koffie en bittere chocolade. De toevoeging van blauwe bessen en bramen zorgt voor fruitigheid en een frisse afdronk.

  • Jopen Bokbier - Bock - 6,5%

   Jopen vier granen Bokbier van 6,5% is een seizoensspecialiteit voor de herfst. De hoge gisting zorgt ervoor dat Jopen vier granen Bok een fruitig aroma heeft. De speciale blend van de verschillende bleke en donkere moutsoorten resulteert in een licht moutige smaak en een subtiele gebrandheid. Jopen Bokbier is gebrouwen uit tarwe, gerst, haver en rogge.

  • Jopen Don't tRYE this at home! - Gerstewijn - 12%

   Jopen Don't tRYE this @home!! heeft de smaak van een echte Barley Wine. Waar het hoge percentage alcohol duidelijk te proeven is.

  • Jopen Eenkoorn in de Wei - Blond - 6,5%

   Jopen Eenkoorn in de Wei is een mooi blond bier van 6,5% gebrouwen met diverse granen, fruitige hoppen, eenkoorn en wei (een restproduct van kaasmakerij). De verschillende granen zorgen voor een complexe moutsmaak en de toevoeging van wei geeft een frisse toets aan het bier. De frisse smaak wordt gecombineerd met aroma's van citrus.

  • Jopen Extra Stout - Stout - 5%

   Jopen Extra Stout heeft gebrande smaken als koffie, cacao en drop.

  • Jopen Gerstebier - Blond - 4%

   Jopen Gerstebier is een fris en zuiver gerstebier in de Boheemse traditie met fruitige tonen van citrus, maar een evenwichtig body van hopbitters, zonder het de doordrinkbaarheid in de weg zit.

  • Jopen Gin Trinitas Tripel - Tripel - 9%

   Een stevige tripel met een duidelijke aroma van vanille van de eik, aangevuld met een kruidig aroma van gin. Het zoetige en fruitige basisbier draagt het geheel aan smaken. Een klassieke tripel met een geslaagde twist.

  Zie meer merken van Jopen

  Zie minder merken

  Bekijk alle biermerken

  1 reactie

  Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

  adrie wensink (gast) op 16-04-2019 om 20:45:45

  ik heb de bieren van Jopen pas ontdekt en ben helemaal verkocht . zelden proefde ik zulke verfrissende biertjes. Ik heb ze nog niet allemaal geproefd omdat ze niet overal te koop zijn , maar ga ze hoe dan ook ontdekken, en ze gaan deze zomer zeker met regelmaat mijn koelkast vullen [ook het nonnetje , waarvan ik pas na het lezen van het etiket er achter kwam dat het alcoholvrij was] Ik wens jullie alle succes met het brouwen van dit perfecte bier !

  Zie meer reacties

  Zie minder reacties

  Bier, bier en nog eens bier!