Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Jupiler heeft speciale iPhone app

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Jupiler heeft speciale iPhone app

30 juli 2010 om 16:15

Jupiler probeert zich op steeds verschillende manieren verder te profileren. Jupiler heeft nu een speciale iPhone applicatie gemaakt waardoor het gemakkelijker moet zijn om bier te bestellen in de kroeg.

Jupiler heeft speciale iPhone app

Als je met een grote groep mensen in de kroeg zit en iedereen wil gewoon een pilsje is er niks aan de hand. Maar helaas zijn er soms (relatief vaak vrouwen) mernsen die moelijk doen: De ene wil een cola light, een rosé of een zoete / droge witte wijn. De iPhone app Jupiler Bartender heeft hier nu een oplossing voor!

Moest je vroeger nog met een pen op een bierviltje gaan schrijven, tegenwoordig doe je alles makkelijk op je iPhone. Met het (gratis) programma kun je simpel aanklikken wat je wilt gaan bestellen. Het werkt zeg maar net zoals vele serveersters tegenwoordig hebben op het terras. Je klikt aan wat je vrienden willen drinken en daarna loop je naar de bar, laat je bestelling aan de barman/vrouw zien (je hoeft dus ook niet meer te schreeuwen) en je kan weer drinken. Helaas hier geen iPhone in het bezit, maar we zijn wel benieuwd naar de werking, klinkt in ieder geval handig!

Lees ook

Download hier gratis deze app iPhone app.
Nog geen iPhone, bestel 'm hier goedkoop!

Cookie instellingen