Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Kaapse Brouwers opent nieuw concept | Kaapse Maria

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Kaapse Brouwers opent nieuw concept

02 december 2016 om 14:02

Je hebt de Kaapse Brouwers, de Rotterdamse stadsbrouwerij verantwoordelijk voor “het beste Rotterdamse bier van de wereld”.

Vanaf  8 december komt daar Kaapse Maria bij, een nieuwe zaak in het centrum van Rotterdam. 

Kaapse brouwers bier
Kaapse Brouwers bieren
Kaapse Brouwers logo

Bij Kaapse Maria draait het om het combineren van bier en eten, het verhaal achter het product, maar vooral om ervaring , genot en inspiratie.  

Kaapse Maria

KAAPSE MARIA Kaapse Maria is een proeflokaal; de plek waar je smaakpapillen wakker worden, waar je al je zintuigen gebruikt en waar je je kunt verbinden met het proces van inspiratie, ideeën en dromen.
Kaapse Maria staat voor goed eten gemaakt met goede producten, maar nog belangrijker is het verhaal achter de producten.

Lees ook

Want het gaat niet alleen om lekker eten en bier drinken; het gaat om hoe het wordt gemaakt, waar het vandaan komt en waarom het verkrijgbaar is in Maria. Het verhaal is net zo belangrijk als het product zelf, waardoor de lijntjes tussen jou en de producent erg kort worden; jij maakt deel uit van het proces.

Geen Kaapse Brouwers 2.0

Kaapse Maria komt voort uit de Kaapse Brouwers, maar is een nieuwe plek waar we verder ontdekken wat we met (onze eigen en andere) bieren kunnen doen. Je kunt Kaapse Maria zien als een verlengstuk van de Kaapse Brouwers; een proeflokaal waar het draait om het combineren van bier en eten. Uiteraard met veel taps, zoals je van de Kaapse Brouwers gewend bent.

Kaapse Maria
Mauritsweg 52
3012 JW Rotterdam

Cookie instellingen