Kleiburg Pop-Up

Kleiburg Pop-Up in de Amsterdamse Poort

Wegens succes opent Kleiburg een tweede locatie in de Bijlmer: Kleiburg Pop-Up. Met deze nieuwe locatie in de Amsterdamse Poort slaat Kleiburg een nieuw pad in en lanceert het een nieuw product: Kleiburg Koffie.

18 januari 2019 om 11:01


Kleiburg bier en meer

De nieuwe pop-up locatie in de Poort zal de eerste plek worden waar je naast de bekende Kleiburgbieren van ambachtelijke Kleiburg Koffie kunt genieten.

Kleiklooster

Al ruim twee jaar brouwt Brouwerij Kleiburg kloosterbieren in de Bijlmer, waarvan een deel van de winst ten goede komt aan het Kleiklooster. Het klooster is een spirituele en gastvrije plek in de Kleiburgflat waar de kloosterlingen een plek bieden voor mensen in nood. Naast de bierbrouwerij met het proeflokaal in Amsterdam Zuidoost, willen ze zich verder wortelen in de Bijlmer. In een leegstaand café op het Bijlmerplein komt de artistieke tweede locatie van Kleiburg.

‘Dit is een mooi voorbeeld van een bedrijf, met roots in Zuidoost, dat meegroeit met de ontwikkelingen in ons gebied. Begonnen in Kleiburg, uitgebreid naar Amstel III en straks ook in de Amsterdamse Poort. Ik ben daar trots op en zie graag ook andere bedrijven in Zuidoost verder groeien’. - Dirk de Jager, dagelijks bestuur Amsterdam Zuidoost.

Nieuw begin met Kleiburg Koffie

Kleiburg KoffieKleiburg Koffie is het begin van het ecosysteem wat Kleiburg momenteel aan het ontwikkelen is. Het doel daarvan is het bouwen van een organisatie dat ambachtelijke lokale producten maakt, waarbij circulair ondernemen centraal staat: het creëren van plekken waar aandacht is voor mens, product en omgeving, net zoals vroeger de kloosters dat deden. Plekken waar er in werk, onderdak en persoonlijke aandacht wordt voorzien.

'De nieuwe Kleiburg Pop-Up locatie is een mooie volgende stap waar we de waarden willen uitdragen van het Kleiklooster: een gastvrije plek waar we mensen willen verwelkomen.' - Johannes van den Akker, abt van het Kleiklooster.

Als pioniers in de Bijlmer, wil Kleiburg vooral een plek bieden waar mensen in contact komen met hun unieke verhaal, het klooster en de mooie en bijzondere producten. Daarnaast wordt er gestreefd naar samenwerkingen met lokale ondernemers, bewoners en werkenden om nog meer verbinding te creëren in de Bijlmer. Nieuwsgierig naar de nieuwe locatie van Kleiburg? De deuren van de tweede locatie openen half maart 2019 in de Amsterdamse Poort.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Brouwers Pilsener

Geproefd door bierkenners
Een uitgesproken en toch frisse smaak. Dat is precies wat Brouwers speciaal maakt. In deze commercial worden deze bierkenners verrast met Brouwers Pilsener.

Meer reclames van Brouwers Pilsener

Laatste reacties