Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Koelkast vol bier van Molson Canadian opent alleen voor Canadezen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Koelkast vol bier alleen open voor Canadezen

01 juli 2013 om 11:45

De Canadese bierbrouwer Molson Canadian heeft een manier bedacht om hun landgenoten én hun eigen biermerk meer naamsbekendheid te geven. De brouwer ontwierp een koelkast die alleen opent als je in het bezit bent van een Canadees paspoort.

Koelkast vol bier alleen open voor Canadezen

Hoe maak je vrienden? Juist! Als je een rondje geeft! Bierbrouwer Molson Canadian heeft hierop ingespeelt door een koelkast te ontwerpen die alleen opengaat als er een Canadees paspoort in de gleuf wordt geplaatst.

Lees ook

Trots op Canada

De campagne is bedoeld om de nationale trots op te krikken. De koelkasten, gevuld met flesjes Molson, is op verschillende grote steden in Europa neergezet. Zo konden mensen in Londen, Brussel en het noorden van Frankrijk genieten van deze unieke reclamecampagne. De koelkasten waren voorzien van de tekst "Canadians, scan your passport to open fridge", en een slot waarin een paspoort, gescand kan worden. De deur opent alleen als iemand uit Canada zijn of haar paspoort scant. Zo kunnen Canadezen inwoners van deze steden een rondje geven, met als resultaat een boost voor het nationale trots!

Bekijk hieronder de commercial voor deze koelkast en het biermerk.

Cookie instellingen