Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Speciaal voor Koninginnedag: Alle bier aanbiedingen in blik

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Koninginnedag: Alle bier aanbiedingen in blik

28 april 2011 om 13:31

De Nederlandse supermarkten spelen dit jaar weer goed in op Koninginnedag, want er zijn maar liefst 58 bieren in blik in de aanbieding.

koninginnedag

heineken tray Op welke manier trekken supermarkten in de week van Koninginnedag klanten naar hun winkel? Doe bier in blik in de reclame en je hebt gegarandeerd meer omzet. Tenminste, zo is de gedachte bij veel supermarkten, want er zijn op dit moment, twee dagen voor Koninginnedag 2011, maar liefst 58 bieren in blik in de reclame!

Lees ook

grolsch sixpack Voor iedereen die op 30 april naar Amsterdam gaat is het helemaal zaak om vooraf bier in te slaan. Want supermarkten en andere verkooppunten van bier in blik mogen maar één biertje per persoon verkopen! Bij tappunten kun je wel meerdere biertjes in één keer kopen, maar daar betaal je dan ook vijf keer meer voor. 

bavaria sixpack blikjes Bij de Boni supermarkt en de DirckIII slijterij koop je deze de goedkoopste biertjes (halve liter blikken van Amstel).  Maar ook Bavaria, Heineken, Grolsch en nog veel meer merken zijn in de aanbieding. Het complete overzicht van alle blik-bier-aanbiedingen vind je op www.biernet.nl/bier/aanbiedingen

Doe er je voordeel mee!

Cookie instellingen