Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Kraftbier en Autodrop lanceren eerste Candy IPA

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Kraftbier en Autodrop lanceren eerste Candy IPA

11 mei 2022 om 16:27

KraftBier en Autodrop ontwikkelden samen een uniek biertje; een fris en fruitige IPA. Het biertje smaakt naar de Bosvruchtrode Cadillacs van Autodrop.

VROEMMM Bier ingeschonken
KraftBier Vroemmm blikje van 33cl
VROEMMM Candy IPA van Autordrop en Kraftbier

Eerste Candy IPA

Met de introductie van het bijzondere bier hebben Autodrop en Kraftbier de eerste Candy IPA in Nederland gelanceerd. De snoep- en bierwereld vinden elkaar in een fris en fruitige IPA. Hun perfecte match zit in het licht rebelse en prettig gestoorde karakter van de twee merken.

De Bosvruchtrode Cadillac van Autodrop is de basis van de India Pale Ale. Daarmee introduceren zij een nieuwe bierstijl in Nederland: De Candy IPA. “Het is de hero onder Autodrop, de iconische smaak van de Cadillac is zo lekker, ‘t zou gebrouwen moeten worden. En dat deden we!” zegt Emma Bloem, Product Manager bij Autodrop. 

Lees ook

VROEMMM

Het roze biertje werd door de brouwers VROEMMM genoemd. Het heeft een opvallende roze verpakking, te herleiden naar het merk Autodrop. Op de verpakking staat een duidelijke waarschuwing: Don’t drink and drive!

VROEMMM IPA blikje, glas en cadillac snoepjes van Autodrop De hop die we gebruiken in het bier geeft het bier ook wat extra fruitigheid” zegt Rob van den Meijdenberg, oprichter van KraftBier. De ingrediënten van het snoepje zijn in eerste instantie gemengd met verschillende basisbieren om te kijken waar de perfect match lag. De smaak van het snoepje past uiteindelijk het beste bij die van de IPA. Het biertje VROEMMM is vanaf deze week te verkrijgen in de webshop van KraftBier en in verschillende winkels.  

Product Manager van Autodrop, Emma Bloem zegt: “Hoewel je onze snoepjes natuurlijk kan nuttigen in de auto, raden we aan om VROEMMM open te trekken op een lekkere plek in de zon als je niet meer hoeft te rijden!”