Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

La Vieille Bon-Secours

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

La Vieille Bon-Secours: duur bier

25 augustus 2010 om 12:15

Dit keer geen bericht over goedkoopbier, maar over erg duur bier. De naam van het dure bier is La Vieille Bon-Secours en komt uit Belgie. Een glaasje van dit bier kost maar liefst 40 euro!

La Vieille Bon-Secours

Als je het Belgische La Vieille Bon-Secours wil drinken dan zul je een eindje moeten reizen, want het is alleen te koop in het Londense restaurant Belgo. Zoals de naam van het restaurant al doet vermoeden: hier kun je typisch Belgisch eten en drinken. Op de bierkaart staan talloze Belgische biertjes, waaronder dus La Vieille Bon-Secours!

Lees ook

Je kunt dit bier niet per glas bestellen maar alleen per fles. En dit is niet zomaar een fles, nee, het is een 12 liter fles en kost maar liefst 856 Euro. Een glaasje inschenken gebeurt door twee man, maar deze zorgen er dan wel voor dat er niks gemorst wordt, want dat zou zonden zijn.

De La Vieille Bon-Secours die in het restaurant wordt geschonken is 10 jaar oud. De houdbaarheidsdatum van deze bieren is nagenoeg onbeperkt, zegt  bierjournalist Geert Van Lierde. ‘Na acht jaar beginnen deze bieren volop te verouderen en smaken ze als goede oude portwijn’.

Cookie instellingen