Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Lancering Zuster Agatha Houtgerijpt 2019 vernieuwde receptuur

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Lancering Zuster Agatha Houtgerijpt 2019 vernieuwde receptuur

23 oktober 2019 om 12:15

Het vatgerijpte bier Zuster Agatha van de Muifelbrouwerij uit Oss wordt binnenkort gelanceerd. Dit speciaalbier heeft dit jaar een vernieuwde receptuur en wordt op beperkte oplage uitgebracht.

Zuster Agatha Houtgerijpt flesje en glas
Brouwerij Muiffel
Zuster Agatha Houtgerijpt 2022 logo

Zuster Agatha Houtgerijpt sinds 2013

Al sinds 2013 brouwt de Osse Muifelbrouwerij (in het eerste jaar op verzoek van de ABT cafés) jaarlijks eenmalig een houtgerijpte versie van hun bekende Quadrupel Zuster Agatha. Dit karaktervolle en rijke winterbier is zeer gewild, zeker omdat het in beperkte oplage wordt gebrouwen. Zuster Agatha Houtgerijpt 2019 logo

Lancering speciaalbier

Op vrijdag 15 november zal in Café Piet Huisman in Nijmegen een tap take over van Muifelbrouwerij plaatsvinden waarbij de gloednieuwe en volgens vernieuwde receptuur gebrouwen Zuster Agatha houtgerijpt 2019 geproefd kan worden naast de 2018 versie. Ook de klassieke Zuster Agatha zal in twee jaargangen van de tap geproefd kunnen worden.

Lees ook

Daarnaast heeft Muifelbrouwerij nog een verrassing in petto. Wat, dat houden ze nog even geheim. Kom daarom langs op vrijdag de 15de om heerlijk een avondje te muifelen met de diverse Zuster Agatha varianten.

Café Piet Huisman in Nijmegen