Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Lente met Brothers in Law Brewing

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Lente met Brothers in Law Brewing

02 april 2018 om 09:55

Brouwerij Brothers in Law lanceert twee nieuwe bieren deze lente. De BIL India Pale Lager en BIL Maibock. Verschillende bieren van Brothers in Law zijn te proeven tijdens het Streekbierfestival in Utrecht.

Brothers in Law bieren
BIL India Pale Lager
Brothers In Law Brewing

Lente met Brothers in Law

De brouwende zwagers Tim, Tim en Felix hebben zin in het voorjaar en pakken uit met hun nieuwe India Pale Lager en Maibock. Daarnaast komt er ook een Brothers In Law Pop-up Proeflokaal op het Streekbier Festival.

India Pale Lager

BIL India Pale lager in glas De nieuwe India Pale Lager heeft door het gebruik van Duitse hoppen, tonen van passievrucht, meloen en munt. Een verassend fris bier met een geheel eigen stijl. Door de ondergisting komen de hoppen en mouten erg goed tot hun recht en blijft het een goed doordrinkbaar bier.

Brothers In Law-brouwer Tim Freriks is ook zeer te spreken over het resultaat: "Ik heb gekozen voor ondergisting om de geuren en smaken maximaal naar voren te laten komen. Ik ben erg blij met het resultaat. Echt een bier met eigen karakter en gewoon heel erg lekker!"

Lees ook

Maibock

BIL Brewing Maibock Fris, moutig en een beetje fruitig. De Maibock van Brothers In Law gaat door op de Duitse Lentebocktraditie. Wel met een twist, de gekozen hop geeft het bier nét dat beetje extra. Lekker voor in het voorjaar en tot ver in de zomer.

De eerste respons is veelbelovend. "Het is gaaf om te zien dat mensen meteen al net zo enthousiast zijn als wij zelf. De reacties en de ratings zijn echt positief," vertelt mede-oprichter Felix Schnetz.

Pop-up Proeflokaal

Op het Streekbier Festival in Utrecht is Brothers In Law voor het eerst aanwezig met een honderd procent Brothers In Law locatie. Voor drie dagen lang wordt de JK24 omgetoverd tot het Proeflokaal van Brothers In Law. "Een bevriende graffiti kunstenaar gaat een spectaculaire ‘Mural’ maken en ook zijn al onze bieren te drinken," zegt zwager Tim Teitink. "Daarnaast gaan we ook nog eens ter plaatse brouwen, ik heb er zin in!"

Brothers in Law Brewing op het Streekbierfestival

Cookie instellingen