Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Lentebier met een vleugje wodka | Brouwerij Hoop

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Lentebier met een vleugje wodka van Hoop

05 april 2019 om 13:52

Brouwerij Hoop komt deze lente met een lentebier met een hint van wodka, dankzij het toegevoegde bisongras. Een tikje fris, amberkleurig en vooral: iedereen wordt er blij van.  

Hoop Bier
Sweet Spring Bock
Sweet Spring Bock

Sweet Spring Bock

Hoop Sweet Spring Bock Een nieuwe lentebock! En wat voor één. Uit de brouwketels van de Zaanse brouwerij HOOP komt deze lente een juweeltje: HOOP Sweet Spring Bock. Een heerlijk fris bockbier met sweet grass (ook wel bisongras genoemd).

Weetje: dit is het favoriete ingrediënt van kwaliteitswodkastokers. Het geurige gras geeft de wodka een zachte smaak en een vanille touch. HOOP brouwt er iets heel nieuws van: een fris moutig bockbiertje met een vleugje toffee en vanille. 

Lees ook

Het beste van de Zaan

Sweet Spring Bock komt uit de oer-Hollandse Zaanstreek. Hier worden bieren niet geproduceerd, maar in kleine hoeveelheden ambachtelijk vervaardigd. En dat proef je! 

Drink deze dorstlesser als afsluiting van een warme lentedag. Maar ook: als het regent, bij de borrel, na een dag hard werken (extra lekker) of gewoon als je er zin in hebt.

Of je nu van een lekker biertje houdt of bierconnaisseur bent, deze bock is een echte people pleaser. Én bovendien een lust voor het oog. Want: net gelanceerd en nu al een nominatie voor NL Packaging Award 2019 op zak.

Hoop Sweet Spring Bock etiket

Cookie instellingen