Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Limited edition Warsteiner fles voor Int. Film Festival Rotterdam

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Limited edition Warsteiner fles voor IFFR

14 januari 2016 om 13:59

Voor het tweede jaar op rij ontwerpt Warsteiner ter ere van International Film Festival Rotterdam (IFFR) een limited edition bierfles met een filmisch karakter. 

Het Warsteiner IFFR 2016 flesje.

Limited edition Warsteiner fles voor IFFR
Warsteiner
Warsteiner

Warsteiner IFFR 2016 flesje Het filmische design van de fles is geïnspireerd op het vernieuwde iconische IFFR logo en is in een gouden jasje gegoten.

Gedurende het gehele festival wordt Warsteiner pils geschonken en gedronken uit dit collector’s item en op verschillende locaties van de tap. Daarnaast is de speciale bierfles vanaf maandag 18 januari bij geselecteerde Rotterdamse horecagelegenheden en supermarkten verkrijgbaar. 

Design in de dop

Warsteiner heeft vaker speciale flessen en glazen geproduceerd voor haar Art Collections en verschillende gelegenheden of events, en deze bierfles voor IFFR is de tweede in een reeks flessen speciaal ontworpen voor het internationale filmfestival.  

Het design sluit aan bij de bredere beeldcampagne van IFFR en toont de vernieuwde iconische tijger op een gouden achtergrond. Het IFFR logo wordt afgebeeld alsof hij vanuit verschillende perspectieven en invalshoeken op de fles is geprojecteerd. 

IFFR X Warsteiner

Warsteiner en IFFR werken sinds 2015 samen, waarbij het biermerk partner is van het internationaal geliefde filmfestival. De twee merken maken zich samen sterk voor merkgerelateerde acties en evenementen, het faciliteren van de horeca op IFFR en Warsteiner is sinds deze editie ook de sponsor van de Publieksprijs. 

Ook voor het slotfeest van IFFR slaan de merken de handen ineen. De ‘Closing Party by Warsteiner’ vindt plaats op zaterdag 6 februari en belooft een groot spektakel te worden. De line-up bestaat uit de Rotterdamse DJ’s Tobias Prins b2b Beau Zwart (23.00-01.00), de Amsterdamse Vic Crezee (01.00 -2.30) en als afsluitingsact de Rotterdamse DJ Jeff Solo (2.30-4.00).

Lees ook

Verkrijgbaarheid

De limited edition bierfles is vanaf maandag 18 januari verkrijgbaar bij geselecteerde horecagelegenheden en supermarkten in en rondom Rotterdam. De bierfles is uiteraard ook verkrijgbaar op het filmfestival van 27 januari tot 7 februari 2016. Ga voor meer informatie over de exclusieve beschikbaarheid naar www.warsteiner.nl/limitededitioniffr.

Warsteiner IFFR 2016 fles met Stadsschouwburg Rotterdam