Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Warsteiner bier | pure ingrediënten | Reinheitsgebot

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Warsteiner

Warsteiner brouwt met pure ingrediënten en van nature zacht water uit eigen bronnen. Warsteiner brouwt al haar bieren volgens het Reinheitsgebot

Warsteiner header
Warsteiner Radler
Warsteiner

Achtergrond Informatie

Warsteiner bieren worden gebrouwen door Warsteiner Brauerei in Warstein. Er zijn op dit moment 7 biermerken van Warsteiner bekend. Bekijk de bieren in het onderstaande overzicht.

De brouwers van Warsteiner brouwen hun bieren met pure ingrediënten en met van nature zacht water uit eigen bronnen. Ze koesteren het, door op een zuivere manier te brouwen: volgens het Reinheitsgebot.

Je proeft het in hun volle Pilsener, frisse Radler, soepele Winter en isotone Alkoholfrei. Ontdek hoe Warsteiner het verschil maakt tussen drinken en genieten.

Alle Warsteiner merken

 • Warsteiner Double Hopped - Pils - 4,8%

  Warsteiner Double Hopped wordt gebrouwen volgens dezelfde eeuwenoude tradities- en procedures als Warsteiner Premium Pils, echter met een dubbele toevoeging hop. Het resultaat: 100% natuurzuiver bier. Een doordrinkbaar speciaal-pils met een aangenaam bittere afdronk. Na een zeer succesvolle introductie op de Duitse markt haalt Warsteiner Double Hopped nu ook naar Nederland.

 • Warsteiner Herb Alkoholfrei - Alcoholarm - 0,5%

  Warsteiner Herb Alkoholfrei is een alcoholvrij bier van Warsteiner. Het bier wordt gebrouwen met extra veel hop, er wordt tijdens het brouwproces niet 1 keer maar 2 keer hop toegevoegd.

 • Warsteiner Premium Alkoholfrei - Pils - 0,5%

  Warsteiner Alkoholfrei heeft een frisse en licht moutige smaak.

 • Warsteiner Premium Pilsener - Pils - 4,8%

  Warsteiner Premium Pilsener heeft een zacht frisse smaak, mild bitter zonder dat dit blijft hangen. Een fijn doordrinkbaar pils gebrouwen volgens het Reinheitsgebot. 

 • Warsteiner Radler - Biermix - 2,5%

  Warsteiner Premium Radler is een dorstlessende biermix bestaande uit 50% Premium pils en 50% natuurlijke citroenlimonade. Zoals je van Warsteiner gewend bent worden er geen kunstmatige toevoegingen aan het bier gedaan.

 • Warsteiner Radler alkoholfrei - Biermix - 0%

  Warsteiner Radler alkoholfrei is een alcoholvrij bier van brouwerij Warsteiner Brauerei. Het radler bier heeft een milde hoppig smaak in combinatie met verfrissend citroen. 

 • Warsteiner Winter - Winter - 5,6%

  Een rijk, volmoutig bier met een koperrode gloed en aroma van karamel. Met een Warsteiner Winter die 5,6% bevat heeft u een doordrinkbaar speciaalbier!

Bekijk alle Warsteiner merken

Nieuws over Warsteiner

 • Warsteiner sluit strategisch partnership met Rye River Brewing Company

  Warsteiner is een strategische samenwerking aangegaan met de Rye River Brewing Company uit Ierland. De Duitse brouwerij heeft een minderheidsbelang in de Ierse brouwerij verworven.

  14 dec 2022 bij Nieuws

 • Duitse brouwers vrezen zomers tekort aan bierflesjes

  Duitse brouwerijen vrezen voor een tekort aan flesjes voor hun bier vanaf de zomer. De belangrijkste reden hiervoor is de forse stijging van de energieprijzen.

  19 mei 2022 bij Nieuws

 • Warsteiner drinken, hoe heurt het eigenlijk?

  Warsteiner presenteert dit najaar limited edition Bieretiquette flessen aan Nederland. Etiquette expert Jort Kelder laat zien hoe je Warsteiner bier heurt te drinken.

  29 sep 2020 bij Nieuws

 • Warsteiner lanceert nieuwe merkcampagne ‘Serious About Beer’

  Bij Warsteiner betekent serieus gebrouwen, serieus genieten. Warsteiner lanceert dan ook met trots haar nieuwe merkcampagne: ‘’Serious about Beer’’.

  2 jun 2020 bij Nieuws

 • Bier in Nederland bevat onkruidverdelger

  Sommige bieren op de Nederlandse markt blijken de onkruidverdelger glyfosaat te bevatten. A Healthy Life deed een laboratoriumonderzoek met 31 bieren. 

  26 nov 2018 bij Nieuws

 • AD Radler test 2018

  Het AD heeft een panel samengesteld om verschillende Nederlandse en Duitse Radlers te proeven. De bierexperts beoordeelden deze Radler bieren op smaak en velden een oordeel.

  2 aug 2018 bij Nieuws

 • Ontdek het verschil met de Warsteiner Inschenkkit

  Een Warsteiner op de juiste manier inschenken kan echt het verschil maken. Om dit zelf te ervaren, introduceert Warsteiner de Inschenkkit en de bijbehorende Warsteiner Augmented Reality app.

  9 jun 2018 bij Nieuws

 • Warsteiner viert de winter

  Warsteiner viert de winter ook dit jaar met een doordrinkbaar winterbier. De populaire winterse bierspecialiteit zal ook dit jaar in Nederland te koop zijn.

  27 nov 2017 bij Nieuws

 • Warsteiner's Tulpglazen tot kunst verheven

  Voor het derde jaar op rij brengt familiebrouwerij Warsteiner een speciale reeks Art Collection glazen uit. De drie limited edition glazen zijn dit jaar vormgegeven door drie Europese illustrators. 

  2 aug 2017 bij Nieuws

 • Warsteiner: 'Het Verschil'

  Warsteiner zet met haar nieuwe merkcampagne 'Het Verschil' centraal. Het verschil zit in details, in wat je proeft, in wat je ziet. Het verschil tussen bier drinken en genieten. 

  22 jun 2017 bij Nieuws

 • Beste alcoholvrije bieren: Budels en Heineken

  Heineken 0.0 en Budels malt 0.0 zijn de lekkerste alcoholvrije bieren, concludeert de Consumentenbond op basis van een smaaktest. Bavaria en Warsteiner kwamen het slechtst uit de test. 

  31 mei 2017 bij Nieuws

 • Meest mannelijke voorjaarsbier verkozen

  Tijdens een voorjaarsbier-proeverij hebben verschillende bloggers een ruime variatie aan voorjaarsbieren geproefd en beoordeeld. De winnaar bij deze verkiezing werd König Ludwig Weissbier van Warsteiner.

  17 apr 2017 bij Nieuws

 • Zie alle Warsteiner nieuwsberichten.

  Cookie instellingen