Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Warsteiner bier | pure ingrediënten | Reinheitsgebot

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Warsteiner

Warsteiner brouwt met pure ingrediënten en van nature zacht water uit eigen bronnen. Warsteiner brouwt al haar bieren volgens het Reinheitsgebot

Warsteiner header
Warsteiner Radler
Warsteiner

Achtergrond Informatie

Warsteiner bieren worden gebrouwen door Warsteiner Brauerei in Warstein. Er zijn op dit moment 8 biermerken van Warsteiner bekend. Bekijk de bieren in het onderstaande overzicht.

De brouwers van Warsteiner brouwen hun bieren met pure ingrediënten en met van nature zacht water uit eigen bronnen. Ze koesteren het, door op een zuivere manier te brouwen: volgens het Reinheitsgebot.

Je proeft het in hun volle Pilsener, frisse Radler, soepele Winter en isotone Alkoholfrei. Ontdek hoe Warsteiner het verschil maakt tussen drinken en genieten.

Alle Warsteiner merken

 • Warsteiner Braumeister - Lager - 5,2%

  Warsteiner Braumeister is een amberkleurig speciaalbier met een fruitige hopsmaak.

 • Warsteiner Double Hopped - Pils - 4,8%

  Warsteiner Double Hopped wordt gebrouwen volgens dezelfde eeuwenoude tradities- en procedures als Warsteiner Premium Pils, echter met een dubbele toevoeging hop. Het resultaat: 100% natuurzuiver bier. Een doordrinkbaar speciaal-pils met een aangenaam bittere afdronk. Na een zeer succesvolle introductie op de Duitse markt haalt Warsteiner Double Hopped nu ook naar Nederland.

 • Warsteiner Herb Alkoholfrei - Alcoholarm - 0,5%

  Warsteiner Herb Alkoholfrei is een alcoholvrij bier van Warsteiner. Het bier wordt gebrouwen met extra veel hop, er wordt tijdens het brouwproces niet 1 keer maar 2 keer hop toegevoegd.

 • Warsteiner Premium Alkoholfrei - Pils - 0,5%

  Warsteiner Alkoholfrei heeft een frisse en licht moutige smaak.

 • Warsteiner Premium Pilsener - Pils - 4,8%

  Warsteiner Premium Pilsener heeft een zacht frisse smaak, mild bitter zonder dat dit blijft hangen. Een fijn doordrinkbaar pils gebrouwen volgens het Reinheitsgebot. 

 • Warsteiner Radler - Radler - 2,5%

  Warsteiner Premium Radler is een dorstlessende biermix bestaande uit 50% Premium pils en 50% natuurlijke citroenlimonade. Zoals u van Warsteiner gewend bent worden er geen kunstmatige toevoegingen aan het bier gedaan.

 • Warsteiner Radler alkoholfrei - Radler - 0%

  Warsteiner Radler alkoholfrei is een alcoholvrij bier van brouwerij Warsteiner Brauerei. Het radler bier heeft een milde hoppig smaak in combinatie met verfrissend citroen. 

 • Warsteiner Winter - Winter - 5,6%

  Een rijk, volmoutig bier met een koperrode gloed en aroma van karamel. Met een Warsteiner Winter die 5,6% bevat heeft u een doordrinkbaar speciaalbier!

Bekijk alle Warsteiner merken

Nieuws over Warsteiner

 • Jort Kelder achter een tafeltje met een glas Warsteiner voor zich

  Warsteiner drinken, hoe heurt het eigenlijk?

  Warsteiner presenteert dit najaar limited edition Bieretiquette flessen aan Nederland. Etiquette expert Jort Kelder laat zien hoe je Warsteiner bier heurt te drinken.

  Biermerken

  29 sep 2020 bij Nieuws

 • Vier mannen proosten met een glas Warsteiner pils op de samenwerking tussen Makro en Warsteiner

  Warsteiner en Makro werken samen aan totaaloplossing voor horeca

  Warsteiner Benelux en Makro Nederland zijn een  samenwerking aangegaan en zijn gestart met het leveren van een totaaloplossing voor de horeca. Vanuit de gezamenlijke doelen zijn Warsteiner en Makro op het gebied van bier elkaars preferred partner.

  Detailhandel

  1 sep 2020 bij Nieuws

 • Wasteiner

  Warsteiner lanceert nieuwe merkcampagne ‘Serious About Beer’

  Bij Warsteiner betekent serieus gebrouwen, serieus genieten. Warsteiner lanceert dan ook met trots haar nieuwe merkcampagne: ‘’Serious about Beer’’.

  Marketing

  2 jun 2020 bij Nieuws

 • Onderzoek naar glyfosaat in bier

  Bier in Nederland bevat onkruidverdelger

  Sommige bieren op de Nederlandse markt blijken de onkruidverdelger glyfosaat te bevatten. A Healthy Life deed een laboratoriumonderzoek met 31 bieren. 

  Biermerken

  26 nov 2018 bij Nieuws

 • Top 3 meeste verkochte Duitse bieren in 2017

  Meest verkochte bier van Duitsland

  Weet jij welke bieren het meest worden gedronken in Duitsland? Misschien verwacht je Beck's, Krombacher of Warsteiner, maar het is een ander Duits bier dat ook in Nederland te koop is.

  Biermerken

  18 okt 2018 bij Nieuws

 • Hertog Jan Bastaard

  AD Radler test 2018

  Het AD heeft een panel samengesteld om verschillende Nederlandse en Duitse Radlers te proeven. De bierexperts beoordeelden deze Radler bieren op smaak en velden een oordeel.

  Biermerken

  2 aug 2018 bij Nieuws

 • Ontdek het verschil met de Warsteiner Inschenkkit

  Ontdek het verschil met de Warsteiner Inschenkkit

  Een Warsteiner op de juiste manier inschenken kan echt het verschil maken. Om dit zelf te ervaren, introduceert Warsteiner de Inschenkkit en de bijbehorende Warsteiner Augmented Reality app.

  Bierproducten

  9 jun 2018 bij Nieuws

 • Man drinkt Warsteiner Winter

  Warsteiner viert de winter

  Warsteiner viert de winter ook dit jaar met een doordrinkbaar winterbier. De populaire winterse bierspecialiteit zal ook dit jaar in Nederland te koop zijn.

  Biermerken

  27 nov 2017 bij Nieuws

 • Proosten met Warsteiner

  Warsteiner's Tulpglazen tot kunst verheven

  Voor het derde jaar op rij brengt familiebrouwerij Warsteiner een speciale reeks Art Collection glazen uit. De drie limited edition glazen zijn dit jaar vormgegeven door drie Europese illustrators. 

  Bierproducten

  2 aug 2017 bij Nieuws

 • Warsteiner: Het Verschil

  Warsteiner: 'Het Verschil'

  Warsteiner zet met haar nieuwe merkcampagne 'Het Verschil' centraal. Het verschil zit in details, in wat je proeft, in wat je ziet. Het verschil tussen bier drinken en genieten. 

  Marketing

  22 jun 2017 bij Nieuws

 • Budels 0.0 en Heineken 0.0 beste alcoholvrije bieren

  Beste alcoholvrije bieren: Budels en Heineken

  Heineken 0.0 en Budels malt 0.0 zijn de lekkerste alcoholvrije bieren, concludeert de Consumentenbond op basis van een smaaktest. Bavaria en Warsteiner kwamen het slechtst uit de test. 

  Awards

  31 mei 2017 bij Nieuws

 • König Ludwig Weissbier

  Meest mannelijke voorjaarsbier verkozen

  Tijdens een voorjaarsbier-proeverij hebben verschillende bloggers een ruime variatie aan voorjaarsbieren geproefd en beoordeeld. De winnaar bij deze verkiezing werd König Ludwig Weissbier van Warsteiner.

  Biermerken

  17 apr 2017 bij Nieuws

 • Zie alle Warsteiner nieuwsberichten.