Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Limited-edtion Stella Artois glas: Crystal Chalice

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Limited-editon Stella Artois glas: Crystal Chalice

06 december 2013 om 11:10

Het iconische Stella Artois glas werd in een feestelijk jasje gestoken voor deze eindejaarsperiode. Het glas op voet werd namelijk voor een speciale en unieke "limited edition" versierd met Swarovski-elementen.

Dit glas kost zo'n €370,-!

crystal chalice
Stella Artois
Stella Pils

Bezet met fonkelende kristallen, brengt de "Crystal Chalice", de unieke Swarovski-editie van het kelkglas, eer aan zes eeuwen Belgische brouwtraditie.

Stella Artois werd voor het eerst gebrouwen in Leuven als kerstgeschenk voor de Leuvenaars. Het kerstbier won al snel aan populariteit en de pils werd het hele jaar door beschikbaar. Elk jaar opnieuw herdenkt het merk zijn origine samen met de liefhebbers wereldwijd die ervoor gezorgd hebben dat Stella Artois het nummer 1 Belgische bier ter wereld is.

Idee Crystal Chalice

Dit jaar is dit in de vorm van een fonkelende limited-edition "Crystal Chalice", een uniek ontwerp van het kelkglas ontworpen door Stella Artois en afgewerkt met Swarovski-elementen. 

Lees ook

"We gaan steeds verder in onze zoektocht naar de perfecte Stella Artois beleving," zegt Debora Koyama, Global Vice President, Marketing voor Stella Artois. "Generaties lang hebben we het negen-stappen-schenkritueel geperfectioneerd. Het typische kelkglas is ontworpen om de unieke smaak van Stella Artois tot zijn recht te laten komen.""

"Vandaag hebben we in samenwerking met Swarovski de prachtige, limited-edtion "Crystal Chalice" gecreëerd, een special uitgave van ons Stella Artois glas, bezet met Swarovski-kristallen. Het resultaat is een waar kunstwerk dat perfect weerspiegelt waar Stella Artois voor staat: verfijning, kunst en vakmanschap."

Ontwerp Crystal Chalice

De creatie van de "Crystal Chalice", de Swarovski-editie van het Stella Artois kelkglas, is een unieke samenwerking tussen twee internationale sterren, Stella Artois en Swarovski, waarbij ambachtslieden uit verschillende landen betrokken werden. Elke "Crystal Chalice" is met de hand geblazen en wordt gekenmerkt door het klassieke platina randje. De waardevolle steentjes werden aangebracht door het team van Swarovski.

Het exclusieve glas is via de internationale webshop Fancy te koop voor 370 euro per stuk.

Cookie instellingen