Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Lowlander Bier lanceert tapvaatje voor thuis

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Lowlander Bier lanceert tapvaatje voor thuis

04 mei 2020 om 12:12

Lowlander Bier uit Amsterdam lanceert vaatjes met 5 liter botanisch speciaalbier. Aangezien de afzet aan de horeca is stilgevallen biedt Lowlander hun bier zo aan om zelf een tapje in huis te halen.

Lowlander fustje met speciaalbier
lowlander tappen uit een vaatje
lowlander ipa tapvat en glazen

Geen bier naar de horeca

Ketels vol vers gebrouwen, botanische Lowlander bieren stonden klaar om uitgeleverd te worden aan de horeca. Waar jij vervolgens van zou gaan genieten op een zonnig terras. Gelukkig zijn er veel manieren om een beetje van het bar gevoel in huis te halen; één plus één is drie dacht de botanisch brouwer Lowlander.

5 liter fust met speciaalbier

Lowlander IPA tappen in de tuin Want wat nu als je thuis de mogelijkheid zou hebben om zelf, wanneer jij het wilt, een vers gebrouwen Lowlander te tappen? Daarom lanceren ze als eerste in Nederland: Lowlander Micro Kegs. Een 100% recyclebaar 5L fust, zo groot als een 12-pack, waarmee je zónder extra accessoires zó een verse Lowlander tapt. Verkrijgbaar in White Ale, I.P.A. en Islander Tropical Ale via Lowlanders webshop voor €30 per stuk.

Lees ook

Chief Botanical Officer Frederik Kampman: “We zien dat mensen nu - meer dan anders - thuis de gezelligheid en sfeer van hun favoriete bar proberen te creëren. Tegelijkertijd waren wij klaar voor een top lente- en zomerseizoen in de horeca, met ketels vol vers gebrouwen bier. Met deze Micro Kegs bieden we niet alleen de consument iets compleet nieuws en unieks voor thuis; we zorgen er ook voor dat dit bier niet verloren hoeft te gaan”.

Lowlander Micro Kegs

Lowlander Micro Kegs zullen (op bestelling) worden gevuld met naar keuze White Ale, I.P.A. of Islander Summer Ale. Met een formaat zo groot als een 12-pack past een 5L Micro Keg perfect in iedere koelkast en na je eerste tap is het fust twee dagen houdbaar in je koelkast; ideaal voor een weekend in de achtertuin / op de boot / op je balkon.

En superhandig: dankzij de ingebouwde tapkraan en koolzuurpatroon heb je geen accessoires nodig: koelen, tappen, genieten!  De Micro Kegs kunnen nu alvast worden besteld via de webshop van Lowlander voor €30 per stuk en worden vanaf week 20 uitgeleverd. Het is de moeite waard om met je buren een ‘over-de-schutting-borrel’ te plannen; vanaf twee Micro Kegs betaalt Lowlander je verzendkosten.

Lowlander tapvaatjes

Cookie instellingen