Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Lowlander lanceert bier om horeca te steunen | Back your Bar

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Lowlander lanceert bier om horeca te steunen

20 november 2020 om 11:01

Drink bier en help de horeca: Lowlander lanceert 'Back your Bar' met een gelimiteerd blond bier. Het bier wordt narmaliter alleen in de horeca geschonken, maar nu kun je er thuis van genieten en daarmee de horeca steunen.

Botanical Blonde van Lowlander fustje en glas op een biels in de tuin
Back Your Bar van Lowlander banner
Lowlander Beer botanicals

Black Friday wordt Back Your Bar Friday

Lowlander fustje en glas bier op een biels in de tuinLowlander introduceert een Botanical Blonde in hun vijf liter micro bierfusten en dat is drie keer winnen. Het bier dat normaliter enkel aan de horeca geleverd wordt, kan nu ook thuis getapt worden. Super exclusief en verser dan vers. En met elke liter die verkocht wordt, geeft de botanische bierbrouwer een liter terug aan een zaak naar jouw keuze. Zo steun je de horeca en geef je het bier van Lowlander een nieuwe bestemming. Proost!

Support lokale horeca

De horeca krijgt het zwaar te verduren. Cafés, restaurants en barretjes zijn genoodzaakt de deuren toch nog wat langer dicht te houden. Genoeg reden om de horeca te blijven steunen, vindt Lowlander. Daarom schenken ze bij elke liter verkochte Botanical Blonde een liter aan een horecazaak naar jouw keuze. Bij het bestellen krijg je de mogelijkheid de naam van jouw favoriete zaak te vermelden. Lowlander zorgt er vervolgens voor dat zij het bier ontvangen zodra ze weer open mogen gaan. Zo help je niet alleen jouw favoriete zaak de moeilijke tijd door, maar geniet je ook nog eens van een exclusief biertje uit eigen tap.

Limited Edition Botanical Blonde

Back Your Bar Botanical Blonde van Lowlander fustDe Botanical Blonde (4,5%) is een fris en fruitig blond bier gebrouwen met biologische honing en duindoornbes. Een heus buitenkansje, want het bier is eigenlijk speciaal ontwikkeld als tapbier voor geselecteerde horeca. Varianten in fles of blik zijn dan ook niet verkrijgbaar. Op deze manier kunnen liefhebbers dit limited edition biertje toch nog in huis halen.

Lees ook

De eerste van Nederland

Lowlander is de eerste in Nederland die vijf liter micro fusten aanbiedt. Tijdens de intelligente lockdown in maart stonden er voor honderden horecazaken ketels vol vers gebrouwen bier klaar. En toen moest de horeca sluiten. Het zag ernaar uit dat de volle bierfusten geen nieuw onderkomen zouden krijgen. Ontzettend zonde! Tot het idee ontstond ze in vijf liter fusten aan te bieden voor de mensen thuis. Een mooie manier om ervoor te zorgen dat het bier toch nog genuttigd wordt.

De Lowlander micro kegs zijn te bestellen via de webshop voor €25,- per stuk en worden iedere week vers op bestelling afgevuld. Ook verkrijgbaar in de bekroonde Indonesian Pale Ale variant.