Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Maallust introduceert eigen bierfles | unieke fles

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Maallust introduceert eigen bierfles

12 november 2018 om 14:32

Brouwerij Maallust uit Veenhuizen vult zijn bieren nu af in een eigen unieke fles. De Maallust bierfles is het resultaat van een intensieve samenwerking met flessenproducent Dijkstra Vereenigde uit Lelystad.

Maallust heeft een eigen fles
maallust
Brouwerij Maallust

Nieuwe Maallust fles

Het design van de nieuwe bierfles van Brouwerij Maallust is strak en met rechte lijnen. Het is een op maat gemaakt bierflesje geworden dat prachtig past bij het ambacht en vakmanschap van de brouwerij uit het Drentse Veenhuizen.

Maallust fles Wie goed kijkt, ontdekt steeds meer aan en in het nieuwe glas. Het is een fles met karakter: een verpakking voor het met liefde en toewijding gebrouwen speciaalbier.

In 2017 was Jopen uit Haarlem de eerste Nederlandse craft brewer die een eigen fles introduceerde.

Lees ook

Groeiende populariteit

Al langer lag er een ambitie om het Maallustbier uit een eigen fles te gaan schenken. Met de aanhoudende groei en populariteit van het Maallust speciaalbier, was de tijd rijp.

De nieuwe Maallustfles is het resultaat van een intensieve samenwerking met flessenproducent Dijkstra Vereenigde uit Lelystad. Het resultaat is een eigenzinnige fles die bovendien werd bekroond met een nieuw bijpassend etiket.