Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Man steekt vriend in brand om bier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Man steekt vriend in brand om bier

22 november 2013 om 16:18

De laatste vier biertjes van je vriend stiekem opdrinken. Lijkt een strak plan, maar is het niet. Paul John Stamp uit Australië kan het namelijk niet meer navertellen..

auto in de fik

Paul John Stamp, uit Australië, kwam er niet bepaald gelukkig van af toen zijn vriend, Gary Stewart Miles, ontdekte dat hij zijn laatste vier biertjes had opgedronken.

Hardhandige aanpak

Stamp werd in door Miles en een vriend van hem in elkaar geslagen. Vervolgens reden de twee naar een afgelegen industrieterrein om Stamp daar voor straf te dumpen. Bij het wegrijden bleek dat er geen benzine meer in de auto zat.

Lees ook

Auto in de fik

Op het moment dat Miles en zijn handlanger terugkwamen met benzine kregen ze het idee om een deel van de benzine over de auto te gieten. Vervolgens werd de auto in de hens gestoken, terwijl Stamp nog in de kofferbak lag.

En dat noemt zich een vriend. Gelukkig kan het ook heel anders!

Heb jij ook van die leuke vrienden die altijd al jouw laatste biertjes opdrinken? En zit je hierdoor op de meest ongelukkige momenten zonder bier? Er is een oplossing, die veel eenvoudiger is.Bestel gewoon even nieuw bier bij een van de  bierkoeriers die op Biernet staan! 

Cookie instellingen