Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Massaal bier ingeslagen voor WK finale Nederland - Spanje

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

  • Home
  • Nieuws
  • Massaal bier ingeslagen wk finale nederland spanje

Massaal bier ingeslagen WK finale Nederland - Spanje

08 juli 2010 om 16:25

De hele week is het drukker dan ooit op GoedkoopBier.nl. Het is duidelijk dat iedereen aankomende zondag tijdens de WK finale Nederland - Spanje meer dan één biertje zal drinken!

Bier wordt massaal ingeslagen voor WK finale Nederland - Spanje

Uit de statistieken blijkt dat we deze week op GoedkoopBier.nl bijna 25% meer bezoekers mogen verwelkomen dan in een 'normale' week. Ook de Nederlandse Brouwers, de nieuwe naam van het Centraal Brouwerij Kantoor, verwacht dat er veel meer bier zal worden gedronken, maar heeft geen flauw idee hoeveel extra bier wordt geschonken rondom de WK-finale zondag.

Directeur Jack Verhoek van Nederlandse Brouwers waagt zich niet aan een voorspelling. ‘We hebben werkelijk geen flauw idee, alleen dat er meer bier wordt getapt ten opzichte van een normale zondag’. Nederlandse Brouwers houdt één maal per maand een enquête over het biergebruik. Bij de eerste volgende enquête zal meer bekend zijn over de extra afzet van brouwers vanwege het WK Voetbal in Zuid-Afrika.

Volgens het KNMI wordt het zondag een warme en zeer zonnige dag. Dus drink ook af en toe een keer een water tussen door en zet je bier op tijd koud!!!

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties