Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Messen in handvat krat bier was bestemd voor kratjesdief

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Messen in handvat krat bier bestemd voor kratjesdief

29 maart 2011 om 10:21

De persoon die de met scheermesjes bewerkte krat inleverde bij Albert Heijn in Steenwijk had het mogelijk niet voorzien op het personeel van de Albert Heijn. Doelwit zou een notoire kratjesdief uit de plaats zijn geweest.

kratjes dief

In de lokale krant de Stentor wordt beweerd dat de zogenaamde 'krattensnijder van Steenwijk' het wellicht niet voorzien had op een argeloze medewerker van de plaatselijke Albert Heijn, maar op een kratjesdief. De politie onderzoekt een hardnekkig verhaal in Steenwijk dat de aanslag niet was gericht op supermarktpersoneel, maar op een kratjesdief. In Steenwijk-West, een arbeiderswijk, staan bierkratjes gewoon bij het huis en daar worden ze regelmatig gestolen.

Lees ook

In Steenwijk zingt de naam rond van de - volgens de stadsbewoners - vermoedelijke dader: een stelselmatige kratjesdief. Een van de bewoners zou hem een lesje hebben willen leren. Mesjes in de handvatten en hij laat het voortaan wel om lege kratjes te stelen en die voor statiegeld in te ruilen bij de supermarkt. Een politiewoordvoerder bevestigt dat het rechercheteam nadrukkelijk dat verhaal 'meeneemt' in het onderzoek. "Het verhaal is bekend. Maar je moet zoiets wel wettig en overtuigend kunnen bewijzen."

Lees hier het nieuws over het de messen in het Heineken krat en zie de foto van het krat.

Cookie instellingen