Miller Lite Cantroller

Miller lanceert Cantroller

De Cantroller is een gevuld blikje pils van de Miller Brewing Company uit Amerika met op het blikje een game pad. De Amerikaanse brouwerij heeft in totaal 200 Cantrollers geproduceerd.

13 juni 2019 om 11:27


Cantroller winnen op E3

Bierliefhebbers en gamers konden hun eigen Cantroller winnen op de E3 2019 in Los Angeles. De Cantroller is een gevuld blikje pils van Miller Brewing Company uit de VS met op het blikje een game pad. De Amerikaanse brouwerij heeft in totaal 200 Cantrollers geproduceerd en ze zijn alleen te winnen tijdens het grote game evenement in Amerika. 

Miller Lite 

Miller Lite is een pils dat wordt gebrouwen door de Amerikaanse brouwerij Miller Brewing Company. Sinds 1975 brouwt de brouwerij een light bier dat volgens de brouwerij meer smaak heeft en minder calorieën bevat. Het bier heeft een alcoholpercentage van 4,2%. 

De Cantroller lijkt precies hetzelfde als een normaal blikje van Miller Lite. In het filmpje hieronder zie je het uiterlijk van de verpakking en hoe de game controller werkt!

Ben jij benieuwd naar andere biergadgets?

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Heineken Pilsener

Heineken 'Lighter is better'
Heineken bracht in maart 2018 deze commercial uit over het nieuwe Heineken Light Beer. In de commercial wordt de slogan 'Sometimes, lighter is better' genoemd.

Meer reclames van Heineken Pilsener

Laatste reacties