Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Mitra introduceert nieuwe strandtas | speciaalbier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Mitra introduceert nieuwe strandtas

28 juni 2019 om 16:55

Een maand nadat Mitra de eerste stappen in de fashion-wereld heeft gezet komt er al een tweede tas op de markt. Ook deze strandtas kun je natuurlijk weer vullen met speciaalbier.

Mitra Strandtas

Mannentas met bier

Vorige maand lanceerde Mitra al de Mannentas en nu komen zij met een tas voor de zomerse dagen! Met de introductie van deze compleet nieuwe tas hoopt Mitra een nog breder publiek aan te spreken. Want wie houdt er nou niet van een dagje strand?

Vier de Zomer!

Mitra strandtas met speciaalbier De Strandtas is voorzien van een stoere en eigentijdse-look en er passen maar liefst 4 flesjes bier in. De tas is voorzien van een handige greep voor stevigheid en stabiliteit, zodat de tas makkelijk meegenomen kan worden naar het strand, de camping of een f(l)estival. De 4 bieren worden er, liefst gekoeld, in geklikt zodat ze op elk volgend moment geconsumeerd kunnen worden.

Lees ook

Verkoop is gestart

De verkoop van deze stoere Strandtas is per direct gestart. De Mitra Strandtas is verkrijgbaar in alle Mitra drankenspeciaalzaken en uiteraard ook via mitra.nl. De tas, exclusief inhoud kost slechts €0,99! ‘Met deze prijsstelling willen we fashion bereikbaar en betaalbaar houden, voor alle liefhebbers van het strand, aldus Mitra. En met een blik op het weerbericht had de Strandtas niet op een beter moment kunnen komen. Vier de zomer!