Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Nederlands Heineken voor het Belgium House

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Nederlands Heineken voor het Belgium House

16 november 2011 om 13:19

Het Holland Heineken House is wel bekend in Nederland. In Belgie komt nu een Belgium House, gesponsord door het Nederlandse Heineken.

heineken

Holland Heineken House Tijdens de Olympische Spelen 2012 in komt het BOIC (het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité) met een variant op het Holland Heineken House: het Belgium House. Deze ontmoetingsplaats voor zowel sporters als supporters gaat geen Jupiler Belgium House of Stella Artois Belgium House heten. Nee, het Nederlandse Heineken gaat voor 6 miljoen het BOIC sponsoren!

Lees ook

Volgens het BOIC wordt volgend jaar hoe dan ook Belgisch bier geschonken, dus geen Heineken. Desalniettemin is het toch mogelijk dat Heineken met kandidaat Alken Maes alsnog aanwezig is in het Belgium House. Dit Belgisch bier is namelijk eigendom van Heineken.

In België zijn ze er niet blij mee: "Dan hadden ze misschien beter Spa gevraagd... Even sterk maar lekkerder.." De Belgen zijn vooral boos dat het Belgische bierconcern AB Inbev niet (genoeg) wilde sponsoren. Gezien de vele reacties is Heineken niet zo populair in België...

Cookie instellingen