Nederlandse Brouwerijdagen 2017

Nederlandse Brouwerijdagen

19 mei 2017 om 10:18
Evenementen | Brouwerijen

Dit weekend openen ruim 100 brouwerijen in Nederland hun deuren voor het publiek.

Ontdek de grote diversiteit aan bieren van Nederlandse bodem en maak kennis met de brouwers.

Behalve rondleidingen, organiseren diverse brouwerijen tevens proeverijen, brouwdemonstraties en presentaties. Er zijn meer dan 100 Nederlandse brouwerijen die je dit weekend kunt bezoeken.

De Nederlandse Brouwerijdagen van 19 t/m 21 mei zijn traditiegetrouw de afsluiting van de Week van het Nederlandse Bier, die op 11 mei begon. Benieuwd welke brouwerijen in jouw buurt deelnemen aan de Nederlandse Brouwerijdagen?

Nederlandse Brouwerijdagen

Nederlandse Brouwerijdagen

Tijdens de Nederlandse Brouwerijdagen krijgen bezoekers een kijkje in de keuken van brouwerijen door heel het land. Michel Ordeman, voorzitter CRAFT, benadrukt het vakmanschap van bierbrouwen: “Er zijn veel craft-brouwers die met meer ingrediënten werken dan alleen water, mout, hop en gist. Denk aan bijvoorbeeld kruiden, fruit, zouten en koffie. Hierdoor ontstaan eindeloos veel verschillende soorten bier.

Als bierbrouwer zorg je dat het gehele proces van water tot consumentenproduct soepel verloopt. De brouwer is eindverantwoordelijke voor de unieke smaakervaring en kwaliteit van elk bier. Bezoekers kunnen tijdens de Nederlandse Brouwerijdagen getuige zijn van dit hele brouwproces, kennis maken met de grote diversiteit van Nederlands bier én met de combinatiemogelijkheden van bier en spijs."

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Bud light

Bud Light Product Placement
Commercial van Budlight tijdens de Super Bowl van 2011.

Meer reclames van Bud light

Laatste reacties