Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Niet alleen teveel bier is niet goed voor je!

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Niet alleen teveel bier is niet goed voor je!

17 januari 2007 om 13:20

Er zijn tegenwoordig wel tientallen tests op internet waarmee je middels een enquete kan aangeven hoeveel je drinkt en daar komt dan uit hoe verschikkelijk slecht het is en dat je verslaafd bent. Maar wist je dat tevel water ook niet goed voor je is?

Niet alleen teveel bier is niet goed voor je!

Een wedstrijd getiteld 'Hold your wee for a Wii' (houd je plas op voor een Wii), waarbij er zonder naar het toilet te gaan zoveel mogelijk water moest worden gedronken, werd een vrouw fataal.

Deelnemers aan de wedstrijd, georganiseerd door een radiostation in het Californische Sacramento, begonnen met het drinken van kleine flesjes water, waarop steeds grotere flessen volgden. Volgens een deelnemer die het snel voor gezien hield, vertelde het slachtoffer, de 28-jarige Jennifer Strange, dat ze de spelcomputer voor haar drie kinderen wilde winnen. Het radiostation zou de deelnemers hebben gewaarschuwd dat ze er vanaf moesten zien als ze het idee hadden het niet aan te kunnen. Een collega van Strange vertelde dat de vrouw uren na de wedstrijd op het werk over hoofdpijn begon te klagen, en zich uiteindelijk huilend huiswaarts begaf, waar ze later op de dag dood werd aangetroffen. Lijkshouwing wees uit dat watervergiftiging de vrouw fataal was geworden....

Triest maar helaas waar.

Cookie instellingen