Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Nieuw Bird Brewery bier: Eggcited voor Pasen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Nieuw Bird Brewery bier: Eggcited voor Pasen

31 maart 2020 om 10:47

Eggcited voor Pasen dit jaar? Dat kan zeker met dit nieuwe speciaalbier van Bird Brewery. Eggcited is een elderflower saison met 7% alcohol van de Amsterdamse brouwerij.

Bird Eggcited bier in de lente
Eggcited Bird Brewery glas en flesje
Bird Brewery Ralph en Rik

Speciaalbier voor Pasen

Pasen een beetje opleuken dit jaar? Dat kan met het bier Eggcited: de nieuwste special van Bird Brewery. De blonde, droge saison is gebrouwen met een flinke schep gerst, tarwe en drie verschillende hoppen. Als bijzondere toevoeging is er een flinke schep vlierbloesem van de Gewone Vlier toegevoegd.  

Het zijn gekke tijden op dit moment. Wij hopen echter met dit bier Pasen net iet leuker te maken voor de mensen thuis. Dit is toch net wat leuker dan een paaseitje?”, vertelt mede-oprichter Rik. “Het belangrijkst is natuurlijk dat het bier goed is gelukt. De balans tussen de ingrediënten maakt het heerlijk doordrinkbaar en toch bijzonder, zoals dat bij een goede saison hoort.” Eggcited speciaalbier is lekkerder dan Paaseieren

Speciale actie

Door de gesloten horeca hebben brouwerijen het lastig. Gelukkig hebben een aantal slijterijen nog wel de deuren open. Daarnaast heeft Bird Brewery tijdelijk een korting op hun nieuwe bier via hun webshop.

Lees ook

Deze korting zouden we normaal zeker niet doen, maar momenteel is het voor iedere brouwerij hard nodig om de liquiditeit op orde te houden. Dat betekent dat wij extra blij zijn met elke bestelling en bierliefhebbers nu een hele mooie deal kunnen krijgen”, vertelt mede-oprichter Ralph. ”Bovendien help je ons om ook in de aankomende jaren mooie bieren te kunnen blijven brouwen.” 

Over Bird Brewery

Bird Brewery maakt de afgelopen jaren impact met hun prijswinnende bieren en door hun omgang met de natuur. De brouwerij plantte dankzij samenwerkingen ruim 60.000 bomen en doneerde 1,2 miljoen liter drinkwater.