Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Nieuw: Happy Hour ook in vliegtuigen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Nieuw: Happy Hour ook in vliegtuigen

25 november 2010 om 16:57

Niet alleen op aarde willen we goedkoop kunnen drinken, maar natuurlijk ook in vliegtuigen. Dat vindt de directeur van American Airlines ook en dus zijn er nu Happy Hours aan boord van deze vliegtuig maatschappij!

goedkoop, drinken, vliegtuig, happy hour, Americain Airlines,

Lees ook

In het vliegtuig van American Airlines kost een drankje zonder alcohol helemaal niks, maar voor een biertje, wijntje of andere alcoholische consumptie moet flink betaald worden: $6,- voor bier en $,7- voor wijn of sterke drank.

Daarom heeft American Airlines een Happy Hour ingesteld. Je moet alleen wel een beetje mazzel hebben dat je in een 'Happy Hour vliegtuig' komt te zitten, want alleen vluchten die tussen 17.00 en 18.00 uur vertrekken zijn zogenaamde Happy Hour vluchten. Meestal kost een biertje tijdens het Happy Hour maar de helft of is het twee halen, één betalen. Helaas is dit niet het geval bij American Airlines, want je betaald nog steeds 5 Dollar voor een flesje of blikje bier. Dus je helemaal de tering zuipen op grote hoogte zal er niet inzitten, en misschien maar goed ook want anders krijg je dit soort taferelen...

Cookie instellingen