Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Nieuw Visitor Center voor Brouwerij Omer Vander Ghinste

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Nieuw Visitor Center voor Brouwerij Omer Vander Ghinste

10 juli 2020 om 16:42

In juni 2020 opende Brouwerij Omer Vander Ghinste (Bellegem) een gloednieuw, interactief Visitor Center. De oude brouwzaal uit 1947 en de bar van de brouwerij kregen een grondige make-over en uitbreiding.

OMER Bier
Binnen in Brouwerij OMER Vanderghinste
Proeflokaal OMER Vanderghinste

Oude brouwzaal OMER Vanderghinste

In 2018 nam Brouwerij Omer Vander Ghinste haar nieuwe brouwzaal in gebruik. De oude brouwzaal met koperen ketels wordt hierdoor niet meer gebruikt, wat de mogelijkheid gaf om deze te integreren in een Visitor Center met interactieve schermen en twee ‘taprooms’. OMER Visitor CentreEen unieke kans voor de brouwerij om haar mooie familieverhaal op een toegankelijke manier aan een breed publiek te tonen! 

Op ontdekking door de brouwerij

Bezoekers krijgen hier de mogelijkheid om zelf op ontdekking te gaan door de brouwerij. Ze kunnen hun kennis testen aan de hand van een quiz, wandelen door een oud brouwwaterreservoir en uiteraard ook genieten van onze bieren. In de zomerperiode is er ook een gezellig terras op de binnenplaats van de brouwerij. Waar kun je een bier beter proeven dan aan de bron? We mikken met deze investering op 10.000 bezoekers per jaar”, vertelt Nicolas Degryse, marketing manager van de brouwerij. 

Visitor Centre en rondleiding

Het Visitor Center van Brouwerij Omer Vander Ghinste is open elke zaterdag (14u-19u) en zondag (11u-18u). Reserveren is niet noodzakelijk, toegang is gratis! Uitzonderlijk zal het Visitor Center ook open zijn op maandag 20 en dinsdag 21 juli, beide van 14u-19u. Daarnaast is het nog steeds mogelijk om de volledige brouwerij te bezoeken mét gids. Dit kan elke dag, maar hiervoor is reservatie wel noodzakelijk. Voor 12 euro per persoon krijgt u dan een professionele rondleiding, degustatie van een bier achteraf én een geschenkpakket. Info en reserveringen: https://www.omervanderghinste.be/bezoek.

Lees ook

OMER brouwketels