Nieuwe Bavaria site

17 januari 2012 om 19:23
Biermerken

Bavaria heeft vandaag een nieuwe website gelanceerd.

Volgens directielid Peer Swinkels van Bavaria is de website tegelijk de start van een andere strategie. "De lancering van de website is de eerste stap in de nieuwe online communicatiestrategie en zal dit jaar opgevolgd worden door verschillende initiatieven op social media-gebied. Deze strategie gaat het bovendien mogelijk maken dat de consument meer en meer aan tafel zit bij het ontwikkelen van nieuwe initiatieven", zegt Swinkels.

De lancering van de nieuwe website krijgt in de loop van het jaar een vervolg met diverse vernieuwingen op social media-gebied. Volgens Swinkels zit de consument in de nieuwe online strategie meer en meer aan tafel bij het ontwikkelen van nieuwe initiatieven.

nieuwe site van bavaria bier

Nederland is samen met het Verenigd Koninkrijk het eerste land dat overgaat naar de nieuwe Bavaria website . De komende maanden volgen nog 21 landen.

Bekijk de nieuwe website zelf op http://www.bavaria.com/nl-nl/

1 reactie

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Boudewijn Vreeken (gast) op 09-12-2018 om 21:26:33

Kijk en huiver ,zag onlangs een mooi reclame met een schoonheidsfoutje hopelijk zit er niet dat zelfde schoonheidsfoutje in Bavaria bier ,kijk naar de heftruck chauffeur die met hoge belading VOORUIT rijdt met O% zicht ,😊👍🏻

Laatste reacties