Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Amstel 0.0 heeft een nieuwe smaak en uitstraling

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Nieuwe smaak en uitstraling voor Amstel 0.0

16 maart 2022 om 15:47

Amstel 0.0 heeft een nieuwe smaak en uitstraling gekregen. Het alcoholvrije pils wordt gebrouwen volgens een nieuw recept en ook de verpakking is vernieuwd.

Amstel 0.0 alcoholvrij oude en nieuwe sixpack maart 2022
Amstel 0.0 sixpack met flesjes van 30cl
Amstel 0.0 glas en flesje

Amstel 0.0

In 2012 werd Amstel 0.0 gelanceerd dat destijds Amstel Malt verving, waar nog wel een klein beetje alcohol in zat. Amstel 0.0 is sinds die tijd niet meer veranderd van smaak. Na 10 jaar heeft Amstel eigenaar Heineken besloten om het alcoholvrije Amstel bier volgens een nieuw recept te brouwen. 

Lees ook

Wat er precies is veranderd aan het recept is vooralsnog niet bekendgemaakt. Tijdens deze overgangsfase geeft dat een mooie mogelijkheid voor een blinde proeverij. Laat iemand de oude en de nieuwe variant in een glas schenken zonder te verklappen welk bier in welk glas zit en je kunt de verschillen gaan ontdekken. 

Nieuwe uitstraling

Naast de nieuwe smaak heeft het alcoholvrije Amstel pils ook een nieuwe uitstraling gekregen. Op het nieuwe sixpack zien we de kleuren van de Nederlandse vlag, waarbij het rood verwijst naar het merk Amstel en het blauw naar de alcoholvrije variant van het bier. Ook is het nieuwe Amstel 0.0 vaasje te zien op het sixpack met flesjes. 

Amstel 0.0 sixpack met flesjes tot en vanaf maart 2022

Cookie instellingen